Einstein Zettapat 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.908 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #11 Ahmeteminkahraman dedi: Hocam denedim download 10 upload 18 çıktı. Genişletmek için tıkla... VDSL mi fiber mi kullanıyorsun?
Ahmeteminkahraman dedi: Hocam denedim download 10 upload 18 çıktı. Genişletmek için tıkla... VDSL mi fiber mi kullanıyorsun?
B ByWhicenzo Centipat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 99 31 Ocak 2025 #12 Ahmeteminkahraman dedi: Hocam telefonda 13 download çıktı. Genişletmek için tıkla... Windows arkada Update yapıyor olabilir. Kapatmayı biliyor musun?
Ahmeteminkahraman dedi: Hocam telefonda 13 download çıktı. Genişletmek için tıkla... Windows arkada Update yapıyor olabilir. Kapatmayı biliyor musun?
Ahmeteminkahraman Centipat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #13 Einstein dedi: VDSL mi fiber mi kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... VDSL hocam. ByWhicenzo dedi: Windows arkada Update yapıyor olabilir. Kapatmayı biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Einstein dedi: VDSL mi fiber mi kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... VDSL hocam. ByWhicenzo dedi: Windows arkada Update yapıyor olabilir. Kapatmayı biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Einstein Zettapat 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.908 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #14 Ahmeteminkahraman dedi: VDSL hocam. Hayır. Genişletmek için tıkla... Modem arayüzüne girip hat değerlerini atar mısın?
Ahmeteminkahraman dedi: VDSL hocam. Hayır. Genişletmek için tıkla... Modem arayüzüne girip hat değerlerini atar mısın?
Ahmeteminkahraman Centipat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #15 Einstein dedi: Modem arayüzüne girip hat değerlerini atar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam bunlar ben hiç anlamıyorum.
Einstein dedi: Modem arayüzüne girip hat değerlerini atar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam bunlar ben hiç anlamıyorum.
Einstein Zettapat 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.908 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #16 Ahmeteminkahraman dedi: Eki Görüntüle 2412976 Hocam bunlar ben hiç anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet. SNR margin değeriniz normal ama upload tarafında hat zayıflamanız biraz fazla, modemi yeniden başlatınca hızıınız normale dönüyor mu?
Ahmeteminkahraman dedi: Eki Görüntüle 2412976 Hocam bunlar ben hiç anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet. SNR margin değeriniz normal ama upload tarafında hat zayıflamanız biraz fazla, modemi yeniden başlatınca hızıınız normale dönüyor mu?
Ahmeteminkahraman Centipat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #17 Einstein dedi: Evet. SNR margin değeriniz normal ama upload tarafında hat zayıflamanız biraz fazla. Ama yine de bence sorun olmaması lazım. Arkada VPN falan açık kalmış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam değil hatta internete tek ben bağlıyım acaba nedeni alt yapımı?
Einstein dedi: Evet. SNR margin değeriniz normal ama upload tarafında hat zayıflamanız biraz fazla. Ama yine de bence sorun olmaması lazım. Arkada VPN falan açık kalmış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam değil hatta internete tek ben bağlıyım acaba nedeni alt yapımı?
Einstein Zettapat 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.908 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #18 Ahmeteminkahraman dedi: Hayır hocam değil hatta internete tek ben bağlıyım acaba nedeni alt yapı mı? Genişletmek için tıkla... Modemi yeniden başlatınca hızınız normale dönüyor mu?
Ahmeteminkahraman dedi: Hayır hocam değil hatta internete tek ben bağlıyım acaba nedeni alt yapı mı? Genişletmek için tıkla... Modemi yeniden başlatınca hızınız normale dönüyor mu?
Ahmeteminkahraman Centipat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #19 Einstein dedi: Modemi yeniden başlatınca hızınız normale dönüyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi fark ettim oyun indirme hızı 300Kbps'den 2.5MB çıktı 2.5MB bu veriler açısından normal hız mı?
Einstein dedi: Modemi yeniden başlatınca hızınız normale dönüyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi fark ettim oyun indirme hızı 300Kbps'den 2.5MB çıktı 2.5MB bu veriler açısından normal hız mı?
Einstein Zettapat 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.908 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #20 Ahmeteminkahraman dedi: Hocam şimdi fark ettim oyun indirme hızı 300Kbps'den 2.5MB çıktı 2.5MB bu veriler açısından normal hız mı? Genişletmek için tıkla... Hız testinde ne kadar hız alıyorsunuz?
Ahmeteminkahraman dedi: Hocam şimdi fark ettim oyun indirme hızı 300Kbps'den 2.5MB çıktı 2.5MB bu veriler açısından normal hız mı? Genişletmek için tıkla... Hız testinde ne kadar hız alıyorsunuz?