Türk Telekom internet çok yavaşladı

• Konuyu başlatan Seekio
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.308

Seekio

Centipat
Daha fazla  
Son zamanlarda internetim çok yavaşlamaya başladı. Türk Telekom kullanıyoruz ve ilk başta iyiydi ama şu an video izlerken bile donuyor, oyun desen çok yavaş iniyor. Aile evinde olduğum için de kafam göre değiştremiyorum interneti ama TurkNet iyiymiş diye duydum, olmadı ailemle konuşup değiştirmeye çalışacağım. Sizce?

Ekran görüntüsü 2024-01-03 211601.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Son zamanlarda internetim çok yavaşlamaya başladı. Türk Telekom kullanıyoruz ve ilk başta iyiydi ama şu an video izlerken bile donuyor, oyun desen çok yavaş iniyor. Aile evinde olduğum için de kafam göre değiştremiyorum interneti ama TurkNet iyiymiş diye duydum, olmadı ailemle konuşup değiştirmeye çalışacağım. Sizce?

Eki Görüntüle 2073391

TurkNet interneti baglamaya geliyorsa almanı öneririm hiç memnun olmayan görmedim bende alacagım ama gelmiyorlar fiber baglamamız için bütün mahalleden imza toplayın diyorlar şaka gibi.

TurkNet'te cayma bedeli ve tahattüt yok fiyat konusunda ailen ile anlaşırsan bir sorun olacağını sanmıyorum ama tahattüt olmadığı için fiyatlar değişebilir mesela bugün 100 TL ise birkaç ay sonra fiyat 110 - 120 olabilir.

TurkNet interneti baglamaya geliyorsa almanı öneririm hiç memnun olmayan görmedim bende alacagım ama gelmiyorlar fiber baglamamız için bütün mahalleden imza toplayın diyorlar şaka gibi.
Mahallenizde hali hazırda farklı bir fiber yoksa GigaFiberin gelmesi çok daha zor olacaktır. Hem de çok zor. Haberiniz olsun.

Mahallenizde halihazırda farklı bir fiber yoksa GigaFiber'in gelmesi çok daha zor olacaktır. Hem de çok zor. Haberiniz olsun.

Sadece Vodafone'nin fiber hattı var 50Mbps destekliyor fakat TurkNet gelip yapabilir tüm mahallenin aramasını veya imza toplamamı istiyorlar bölgemde elektrik kesintisi oldu birkaç gün sürdü 1 kişi bile itiraz etmedi memnun tipler varken TurkNet'i arayacaklarını sanmıyorum.

Sadece Vodafone'nin fiber hattı var 50Mbps destekliyor fakat TurkNet gelip yapabilir tüm mahallenin aramasını veya imza toplamamı istiyorlar bölgemde elektrik kesintisi oldu birkaç gün sürdü 1 kişi bile itiraz etmedi memnun tipler varken TurkNet'i arayacaklarını sanmıyorum.

Yapacak bir şey yok hocam bu sıralar birçok bölgeye fiberler çekilmeye devam ediyor. GigaFiber değil de belki Türk Telekom fiber çekilebilir tekrardan. Çok bir fikrim olmasa da yapabilirler herhalde.

Yapacak bir şey yok hocam bu sıralar birçok bölgeye fiberler çekilmeye devam ediyor. GigaFiber değil de belki Türk Telekom fiber çekilebilir tekrardan. Çok bir fikrim olmasa da yapabilirler herhalde.

Bugün mail attım son kez sormak için kabul ederlerse müşteri kazanırlar bazen reklamda yaparım fakat kabul etmezlerse bu kafayla pek ekmek yiyemezler Vodafone 16Mbps varken kapatacagımızı söyledik meşgul haliyle 50Mbps fiber baglamışlardı fakat artık günümüze yetmiyor ondan kapatmak istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı