Türk Telekom internet devamlı kopuyor

malleus

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Yıllardır Türk Telekom kullanıcısıyım. Son birkaç senedir Wi-Fi kullanırken sık sık internet kopukluğu yaşıyorum. Kısa kısa oluyor bazen uzun olduğu da oluyor fakat bir şey izlerken ve oynarken deneyimimi baya etkiliyor. Bilgisayar kullanırken ethernet kablosuyla aldığım bağlantı çok iyi oluyor nadiren sorun yaşıyorum fakat Wi-Fi çok kötü verdiğim paraya üzülüyorum. Türk Telekom'u aradığımızda ilk modemden olduğunu söylediler değiştik fakat sorunlarımız o günden beri devam ediyor. Apartman içi kablonun zayıfladığını ve değiştirmeleri gerektiğini söylediler fakat apartman içi kablosunu zar zor değiştirdiler. Halen daha dairelere bağlantı sağlamadılar. Türk Telekom ile anlaşmam bu ayın 14'ünde bitmek üzere. Bu kablo işini halledebilecek ve en azından tam olarak sorunun ne olduğunu anlayıp düzgün internet kullanmamı sağlayacak başka internet öneriniz var mı yoksa Türk Telekomun yeni kabloyu daireye bağlamasını mı beklemeliyim? Yani sorun dedikleri gibi apartman içindeki kablodan olabilir mi üst komşumun böyle sorunu yok diye biliyorum? Türk Telekomdan çıkmalı mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada internet sorunları ile ilgili pek bilgim yok en verimli nasıl bu sorunu çözebilirim söylerseniz sevinirim. Yıllardır bu kadar kötü internete para verdiğime üzülüyorum.

Şöyle yapabilirsin bizim evde de sık sık kesiliyor. Mahallede altyapı sorunu var bu yüzden sıkıntı çıkıyor ayrıca bende Türk Telekom kullanıcısıyım. Bende şöyle bir çözüm buldum bilgisayara Ethernet ve USB Wi-Fi adaptörü bağladım bilgisayarım açık olduğu sürece Windows ayarlarındakı mobil etkin noktayı açık kullanıyorum. Telefonuda o internete bağlıyorum sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Şimdilik böyle idare edebilirsin.

Şöyle yapabilirsin bizim evde de sık sık kesiliyor. Mahallede altyapı sorunu var bu yüzden sıkıntı çıkıyor ayrıca bende Türk Telekom kullanıcısıyım. Bende şöyle bir çözüm buldum bilgisayara Ethernet ve USB Wi-Fi adaptörü bağladım bilgisayarım açık olduğu sürece Windows ayarlarındakı mobil etkin noktayı açık kullanıyorum. Telefonuda o internete bağlıyorum sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Şimdilik böyle idare edebilirsin.
Eskiden böyle bir problem yaşamıyordum ondan o yüzden ben de apartman kablosunun eskidiğini düşünüyorum. Yani daireye bağladıkları an düzelir mi? Yoksa alakası olmayan bir problem mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı