3 377914 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 823 9 Mart 2021 #1 Arkadaşlar, internet dökümü çıkartılırsa hangi bilgiler görünür?
ImToretto Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 201 Yer Bursa 9 Mart 2021 #2 Merhabalar. internet kullanımları, ödediğiniz faturalar, abone numaranız(sabit internet ise). Hangi paketi kullandığınız. Benim bildiklerim bunlar.
Merhabalar. internet kullanımları, ödediğiniz faturalar, abone numaranız(sabit internet ise). Hangi paketi kullandığınız. Benim bildiklerim bunlar.
3 377914 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 823 9 Mart 2021 #3 ImToretto dedi: Merhabalar. internet kullanımları, ödediğiniz faturalar, abone numaranız(sabit internet ise). Hangi paketi kullandığınız. Benim bildiklerim bunlar. Genişletmek için tıkla... Hocam girilen siteler görünür mü yoksa sadece kullanım miktarı mı gözükür. Yazmayı unutmuşum mobil hat değil ev interneti.
ImToretto dedi: Merhabalar. internet kullanımları, ödediğiniz faturalar, abone numaranız(sabit internet ise). Hangi paketi kullandığınız. Benim bildiklerim bunlar. Genişletmek için tıkla... Hocam girilen siteler görünür mü yoksa sadece kullanım miktarı mı gözükür. Yazmayı unutmuşum mobil hat değil ev interneti.
ImToretto Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 201 Yer Bursa 9 Mart 2021 #4 377914 dedi: Hocam girilen siteler görünür mü yoksa sadece kullanım miktarı mı gözükür. Yazmayı unutmuşum mobil hat değil ev interneti. Genişletmek için tıkla... dayı sanırım onlar da çıkar.
377914 dedi: Hocam girilen siteler görünür mü yoksa sadece kullanım miktarı mı gözükür. Yazmayı unutmuşum mobil hat değil ev interneti. Genişletmek için tıkla... dayı sanırım onlar da çıkar.
3 377914 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 823 9 Mart 2021 #5 ImToretto dedi: dayı sanırım onlar da çıkar. Genişletmek için tıkla... Çıkartmak için mahkeme kararı ya da alınması gereken izin vs. var mı?
ImToretto dedi: dayı sanırım onlar da çıkar. Genişletmek için tıkla... Çıkartmak için mahkeme kararı ya da alınması gereken izin vs. var mı?
ImToretto Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 201 Yer Bursa 9 Mart 2021 #6 377914 dedi: Çıkartmak için mahkeme kararı ya da alınması gereken izin vs. var mı? Genişletmek için tıkla... Hangi konuda çıkaracağınıza bağlı bunu da Türk Telekom'un ana bayisine gidip öğrenebilirsiniz.
377914 dedi: Çıkartmak için mahkeme kararı ya da alınması gereken izin vs. var mı? Genişletmek için tıkla... Hangi konuda çıkaracağınıza bağlı bunu da Türk Telekom'un ana bayisine gidip öğrenebilirsiniz.