Türk Telekom internet hattı takılı modeme Türknet Kurulumu yapmak

Ayaz Çeliker

Kilopat
Evimde 2 farklı modem ve 2 farklı internet var. 4 megabit 20gb AKN'li ve AKN sonrası 1 megabit internetsiz ev kalmasın kampanyasında TurkTelekom interneti ve 16 megabit sınırsız Türknet interneti kullanmaktayım. TurkTelekom internetin kotası bittiğinde Türktelekom hattının takılı olduğu modeme Türknet Kullanıcı adı şifre mi girdiğimde 4 megabit sabit kullanabildiği mi fark ettim. Böyle bir şey nasıl mümkün oluyor ve ben böyle kullanmam yasal mıdır? Burada ki kullanıcı adı şifre mantığının ne olduğunu anlatabilir misiniz?

2 farklı telefon kablosu yok sonuçta. Telefon kutusunda 2 ayrı port var sizin için. İki port da aynı telefon kablosu ile size geliyor. Yani normal.
Bu şekilde kullansam da diğer şekilde kullansam da aynı olaya denk geliyor yani. Bir internet diğerini etkilemiyor. Doğru mu anladım? Kurulumun ne önemi var peki? Yada kullanıcı adı şifrenin?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı