Türk Telekom internet hız düşüşü ve ilgisizlik

9 Ay önce hat değerlerim ilk fotoğraftaki gibiyken şimdi ise ikinci fotoğraftaki gibi oldu hat değerlerim başka ISS'ye geçip 100Mbps paket almayı düşünüyordum. Ama Türk Telekom hayallerimi suya düşürdü bir de bu konu ile ilgili bana şunları yazdılar mailime cevap verdiler. Ama arıza kaydına henüz bakmasınlar beni aramalarını seçmiştim. Halletmeleri için neler yapmam gerek?

Dosya Ekleri

• Adsız (2).png
    48,8 KB · Görüntüleme: 119
  • Screenshot_20200911_182047.jpg
    90,1 KB · Görüntüleme: 117
  • Screenshot_20200911_222614.jpg
    190,1 KB · Görüntüleme: 110

Bu konuya bir göz atın.

Aynısı geçen hafta başıma geldi. Uzaktan nasıl bir işlem yaptılarsa max 120 Mbps gösteren hat değeri 35 Mbps'e düştü.

Şimdi asıl soru ne yapmamız gerek arıza kaydı oluşturdum ben umarım ilgilenirler mail olarak ise sorun olmadığını söylediler arıza kaydında yüksek hıza geçmek istediğimde bu sebepten ötürü geçemeyeceğimi söyleyeceğim umarım halledilir bu Türk Telekom'dan kurtulmak istiyorum.

Konu ile alakasız ama mail attığınız adresi öğrenebilir miyim?

Aslında mail adresine atmadım sitesine girdim oradan epostamı yazınca şikayetim ile birlikte onlar cevabı bana mail olarak attı birden fazla yere baktığım için ve hala uğraştığım için şu an maili nereye attım hatırlamıyorum şikayet kaydı oluşturma falan yazarsan belki çıkabilir.
Bu arada müşteri hizmetlerine bağlandım altyapım ile ilgili sorun olmadığını ve maksimum 75 hız desteklediğini söylediler fakat modem arayüzünde maksimum hız hala 34 Mbps olarak gözüküyor 9 ay önceki gibi değil hat zayıflaması ve SNR değeri de aynı başka ISS'ye geçtiğimde kopma olabilir gibime geliyor şu anki değerler ile ne yapmam gerekiyor şu an?
Yine de müşteri hizmetiyle görüşüp binadaki kutuya ve saha dolabına bakmalarını söylesem kabul ederler mi çünkü saha dolabı değiştirildi gibime geliyor. Kuzenimin interneti de Türk Telekom onların arayüzünden baktım hat zayıflaması 3'tü ve evlerimizin mesafesi 20 metre ama bizimki 26 hat zayıflaması da saha dolabına olan uzaklıktan değil mi? Değiştirilmiş gibime geliyor. Eski şekline getirtebilir miyim?

Dostum iç tesisat kötü olduğu için sana gelen hız düşmüş iç tesisatı yenilemen gerekiyor hat zayıflaması fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…