Türk Telekom internet hız sorunu

enesakdeniz7

Hectopat
6 aydır Türk Telekom kullanıyorum. İlk 3 ay boyunca 35MB olan paketimi sorunsuz bir şekilde kullandım, son 3 aydır en fazla 16 MB alabiliyorum. Müşteri hizmetlerini arayıp arıza kaydı oluşturuyorum, sorun giderildi deniyor ama giderilemiyor. Bunu 10'dan fazla yapmışımdır eve teknik servis de geldi, servis gelince 1-2 gün sorunsuz kullanabildim. Sizce sorun nedir? İnterneti bilerek mi yavaşlatıyorlar yoksa yapamıyorlar mı veya başka bir sorun olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı şekilde ben de sorundan muzdaripim. 24 Mbps'lik paketten ancak ortalama 14 Mbps kadar faydalanabiliyorum. Hatta geceye doğru hız aşırı şekilde düşüşe geçiyor. Saat akşam 9-10 sularında saniyedeki download hızım 40-50kb'ye kadar düşüyor. Parayla rezil olmak bu olsa gerek. Şu devirde 50kb/s download hızı nedir arkadaş ya?

Maalesef hiçbir hak talep edemeyiz çünkü 35 Mbit'e kadar diyerek satılıyor ve bunu bilerek alıyoruz. Elbette başka seçenek yok fakat durum bundan ibaret. Ülkece böyle bir dönemden geçiyoruz, herkes evde ve verinin her türlüsü akıyor kablolardan. Oyun, video, telekonferans, dizi, film, müzik ve upload/download gerektiren diğer her şey. Bu sebeple zaten pek de iyi olmayan altyapı cortladı diyebiliriz.

Al benden de o kadar. Allah belalarını versin! Hiç bir çözüm üretemeyen bu firmaların acilen kapanması gerek. Yakın zaman içerisinde devlete ait bir İnternet altyapısı kurulması gerek.

Al benden de o kadar. Allah belalarını versin! Hiç bir çözüm üretemeyen bu firmaların acilen kapanması gerek. Yakın zaman içerisinde devlete ait bir internet altyapısı kurulması gerek.

Bildiğim kadarıyla Türk Telekom şu an Arap'ların elinde kiralandı diye biliyorum kapatılırsa siyasi bir kriz olabilir suudi kraliyet ailesinden önemli bir ailenin elinde çünki. Ama bir ara geri alındı gibi bir şey de okumuştum.
benim paket 50 mgbit 43 download 4 de upload alıyorum zaten 50 de 50 almamız da imkansız bir sürü etken var bunun içinde

Bildiğim kadarıyla Türk Telekom şu an Arap'ların elinde kiralandı diye biliyorum kapatılırsa siyasi bir kriz olabilir suudi kraliyet ailesinden önemli bir ailenin elinde çünki. Ama bir ara geri alındı gibi bir şey de okumuştum.
Kapatmak pek mümkün değil ama Türkiye ile Türk Telekom arasında olan sözleşme bitince Türkiye'nin internetini başka bir firmaya (yabancı) vermelerini ummaktan başka bir şey gelmez elimizden.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı