Türk Telekom internet hızı dalgalanması

Daha fazla  
Türk Telekom kullanıcısıyım ve yaklaşık 4-5 gündür oyunlarda ping değerim gayet güzelken birden 600-700 civarına zıplayıp 3-4 saniye sürüp düzeliyor ve bu çok sık aralıklarla oluyor, hiçbir online oyun oynayamıyorum. Var mı bu konuda bir fikri olan?
Modemi sıfırlamayı denedim.

Türk Telekom kullanıcısıyım ve yaklaşık 4-5 gündür oyunlarda ping değerim gayet güzelken birden 600-700 civarına zıplayıp 3-4 saniye sürüp düzeliyor ve bu çok sık aralıklarla oluyor, hiçbir online oyun oynayamıyorum. Var mı bu konuda bir fikri olan?
Modemi sıfırlamayı denedim.
Ben de 1 haftadır bu sorunu yaşıyorum. Müşteri hizmetlerine arasamda "Modem'den kaynaklıdır." deyip geçiştiriyorlar.

Bu durumla ben de karşı karşıyayım, artık alıştım bu dolandırıcılarla uğraşılmaz. Sürekli olmuyorsa eğer sizin de alışmanızı öneririm yoksa arayın 7 sülale sövün en azından rahatlarsınız.

Ben de 1 haftadır bu sorunu yaşıyorum. Müşteri hizmetlerine arasamda "modem'den kaynaklıdır." Deyip geçiştiriyorlar.

Ya bunlar insanlarla dalga gecıyor yemın ederım hızım 6 idi bunları aradım kapattıracagım dedım 4 gün önce bak Allah şahit hızım o günden beri 13-14 arası. Ya ben satın alırken 16MB dıye almısım kardesım neden 6 verıyorsun? Bunları arayıp sıkıştırdım istediğim sonuca ulaştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son 5-6 gündür aynı problemle bende karşı karşıyayım. Sürekli internet hızında ani bir düşüş ve yüksek ping değerleri ile uğraşıyorum. Ben Sakarya'da ikamet ediyorum. Durum gerçekten can sıkıcı. Başlarından savacaklarını bildiğim için müşteri hizmetlerini aramıyorum bile 🧐

Ne ile bağlanıyorsunuz? (Kablo, adaptör vs.)
Modeme kablosuz olarak bağlanıyorum ve modemle aramdaki ping değerleri bu civarlarda;
Ekran Alıntısı.PNG

Ben de 1 haftadır bu sorunu yaşıyorum. Müşteri hizmetlerine arasamda "Modem'den kaynaklıdır." deyip geçiştiriyorlar.
Bu durumla ben de karşı karşıyayım, artık alıştım bu dolandırıcılarla uğraşılmaz. Sürekli olmuyorsa eğer sizin de alışmanızı öneririm yoksa arayın 7 sülale sövün en azından rahatlarsınız.
Sürekli olan ve sinir bozan bir durum. Bu sorunu başka yaşayanlar var mı acaba? 6-7 gündür böyle.
İstanbul Ataşehir de oturuyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı