Avaragerainbowplayer Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #1 Öncelikle merhaba. Normalde Speedtest 37MB civarlarındayken bugün indirmeye başladığımda 1'lere kadar düştü. İndirmeyi başlattığım 10 sn içinde düşüyor, 2 3 dakika sonra eskiye dönüyor. Neden?
Öncelikle merhaba. Normalde Speedtest 37MB civarlarındayken bugün indirmeye başladığımda 1'lere kadar düştü. İndirmeyi başlattığım 10 sn içinde düşüyor, 2 3 dakika sonra eskiye dönüyor. Neden?
Avaragerainbowplayer Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #3 Futuristic Aero dedi: Ethernet bağlı mı? Genişletmek için tıkla... Evet.
Avaragerainbowplayer Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #5 Futuristic Aero dedi: Modeminizi kapatıp açın. Genişletmek için tıkla... Denedim. Ben indirmeyi başlattığımda bütün cihazlardaki hız aynı oranda düşüyor.
Futuristic Aero dedi: Modeminizi kapatıp açın. Genişletmek için tıkla... Denedim. Ben indirmeyi başlattığımda bütün cihazlardaki hız aynı oranda düşüyor.
Futuristic Aero Femtopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 31 6 Aralık 2023 #6 Modem üreticisini arayın.