Türk Telekom internet ile bazı web sitelerine giriş yapılmıyor

berkorkmaz

Hectopat
Yer
Norfolk, United Kingdom
Merhaba, son 2 gündür bazı web sitelerinde isim vermek yasak mı bilmiyorum, mesela İtemsatış hesapcomtr gibi sitelerde girerken 2-3 dakika da anca yükleniyor, bazen hiç girmiyor. YouTube, WhatsApp gibi sitelerde saniyesinde giriyor. Bu sorun neden olur? Modemle ilgili bir sıkıntı yok muhtemelen Keenetic Extra DSL kullanıyorum modemi sıfırdan da kurdum.
Cloudflare DNS kullanıyordum Google'a geçtim yine sıkıntı devam ediyordu.

Başka bu sorunu yaşayan kullanıcılar var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, son 2 gündür bazı web sitelerinde isim vermek yasak mı bilmiyorum, mesela İtemsatış hesapcomtr gibi sitelerde girerken 2-3 dakika da anca yükleniyor, bazen hiç girmiyor. YouTube, WhatsApp gibi sitelerde saniyesinde giriyor. Bu sorun neden olur? Modemle ilgili bir sıkıntı yok muhtemelen Keenetic Extra DSL kullanıyorum modemi sıfırdan da kurdum.
Cloudflare DNS kullanıyordum Google'a geçtim yine sıkıntı devam ediyordu.

Başka bu sorunu yaşayan kullanıcılar var mı?

Bende de aynı problem var sabahları problemsiz akşam işten geldiğimde çoğu web sitesine girmiyor veya girse bile kullanılacak derecede olmuyor.

Modem resetleyip yeniden kurdum bende DNS değiştirdim herhangi bir değişiklik olmadı.

Misal şuan her siteye problemsiz girebiliyorum ama ilerleyen saatlerde ne olacak bakmak lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı