Türk Telekom internet kopma sorunu

emre293437

Hectopat
Merhabalar.
Ben bir Türk Telekom kullanıcısıyım. Bilgisayarımda, yani kablolu bağlantıda sorunum yok her zaman bağlı fakat kablosuz ağlarda yani telefon gibi araçlarda hemen her gün kopma sorunu yaşıyorum ve Wi-Fi işaretimin yanında ünlem işareti sorunu alıyorum çok geçmeden geri geliyor bazen de saatlerce gelmiyor ve aşırı sinir bozucu bir durum. Türk Telekom'u arıyorum bir iki şey yaptırıyorlar anlık geliyor 1 dakika sonra yeniden aynı. Ve sorunun nerede olduğunu sorduklarımda bizden kaynaklı değil diyorlar. Çok çaresizim sorun kimden kaynaklıdır ve ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun modeminiz kaynaklı yüksek ihtimal. Modeminizin marka modeli nedir? Ve bu kopma sorunu sadece tek bir cihazda mı oluyor yoksa tüm cihazlarda bu sorun var mı?

Sorun modeminiz kaynaklı yüksek ihtimal. Modeminizin marka modeli nedir? Ve bu kopma sorunu sadece tek bir cihazda mı oluyor yoksa tüm cihazlarda bu sorun var mı?

Modemimin marka modeli Airties 5341, ayrıca tek bir cihazda olmuyor kablosuz bağlanan bütün cihazlarda oluyor

Kablolu bağlandığınızda bir sıkıntı yoksa sorun modeminizdedir. Modem değiştirirseniz sorununuz çözülür.
Kesin bir şey olmadan suçu modeme de yüklemek istemiyorum alanında uzman birisine sorup öyle değiştirebileceğim bir kişi var mı?

Kesin bir şey olmadan suçu modeme de yüklemek istemiyorum alanında uzman birisine sorup öyle değiştirebileceğim bir kişi var mı?
Hocam sorun modeminizde. Sağlam olan bir modemi arkadaşınızdan ödünç alıp deneyebilirsiniz sıkıntı çıkmazsa yeni modem alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…