justeHomme
Hectopat
Daha fazla
Yaklaşık 2-3 ay önce farklı bir şehire taşındım. Türk telekom’u arayıp internetimi taşımak istediğimi söyledim bana boş Port olmadığını bu yüzden yapamayacaklarını söylediler. Ön nakil başvurusu için de Türk telekom müdürlükleri ile görüşebilirsiniz dediler. ardından ben internetimi dondurmak istediğimi söyledim bölgenizde dondurma kotası dolduğu için bunu da yapamayız dediler. 1 2 hafta boyunca sürekli aradım ama çözüm bulamadım ben de artık illallah ettim. zaten birkaç ay sonra başka yere taşınacağım belki orada Port vardır diyerek 2 3 aydır boş yere fatura ödüyorum. Bundan sonra olaylar daha da ilginçleşiyor beni tanımadığım bir numara aradı. benim çıktığım eve yerleşen yeni kiracıymış kendisi ve internetini nakil ettirmek istediğini ama benim eski apartmanımda boş Port olmadığı için bunu yapamadığını söyledi. Türk telekom’u aradığında ise kendisine sizin apartmanınızda aktif internet kullanmayan birisi var onu arayın o internet aboneliğini iptal ettirsin numarası da bu diye benim numaramı yeni kiracıya vermişler. Ben de bunun üzerine Türk telekom’u aradım benim numaramı nasıl paylaşabileceklerini benim bu konuyla ilgili ne yapabilecegimi sordum. sonuçta ben internetimi nakil ettirmek istiyorum ama Türk Telekom nakil etmiyor diye durumu anlattım. müşteri görevlisi yapacak hiçbir şey olmadığını söyledi ben de kendisine şunu söyledim şu anda iki tane kullanıcı her ay abonelik ücreti ödüyor ama ikisi de hizmet almıyor bu mantıklı mı dedim. yapacak bir şey yok beyefendi dedi. bunun üstüne bağırmaya başladım bir anda görevli o zaman sizin nakil başvurunuzu alalım dedi. aylardır nakil başvurusu da yapmıyorlardı şimdi benim nakil başvurumu yaptılar ama boş port olmadığı için 180 gün süreleri varmış ve şu an her gün benim boşalttığım evin kiracısı arayıp internetinizi iptal ettirin ben buraya internet bağlatacağım diyor bu durumda benim ne yapmam gerekir?
Gerçekten çok tuhaf bir firma nakil başvurusu yaparken de faturanın sizin üstünüze özel olması lazım dediler ailemle yaşamak yasak mı dedim yok tamam ailenizden birinin faturası da olur dediler.
Gerçekten çok tuhaf bir firma nakil başvurusu yaparken de faturanın sizin üstünüze özel olması lazım dediler ailemle yaşamak yasak mı dedim yok tamam ailenizden birinin faturası da olur dediler.