Türk Telekom internet ve DSL ışığı yanmıyor

trurebellion

Hectopat
Yer
Ankara
Başlıkta gördüğünüz gibi internete bağlanıyorum fakat internet yok diyor. Reset bile attım yine aynı sorun devam ediyor. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta gördüğünüz gibi internete bağlanıyorum fakat internet yok diyor. Reset bile attım yine aynı sorun devam ediyor. Ne yapmam lazım?

DSL ışığı yanmıyorsa internetiniz yok demektir hocam. İnternete değil sadece wifi a bağlanıyorsunuz. Servis sağlayıcınızı arayın.

Anladim hocam peki bu durum neden kaynaklaniyor olabilir.

Hocam DSL ışığı yanmıyorsa altyapınız üzerinden DSL sinyali alamıyorsunuz demektir. Eğer köy gibi bir yerde yaşıyorsanız ve kutu evinize çok uzaksa DSL sinyali oturmayabilir. Bunun için daha düşük bir profil tanımlamak durumunda kalabilirler. Ama bu şekilde bir durum söz konusu değilse yani köyde ya da uzak mahallelerde vs oturmuyorsanız ve normalde iyi bir bağlantınız varsa şu anda DSL ışığının yanmama sebebi bir bakım çalışması ya da sizin hattınızla ilgili bir arızadır. Servis sağlayıcıyı aramadan bilemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…