Türk Telekom İnternet Yavaşlama Problemi

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: RTX 4060
CPU: Ryzen 7 7735HS
RAM: 24GB 4800 MHz DDR5
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci
Arkadaşlar Turk Telekom intetnetimiz var. Bu İnternete yazın başında bir problem yoktu. Lakin son 1-2 aydır başka bir indirme başlattığımda diğer cihazların bağlantısı aşırı yavaşlıyor. Video bile yüklenmiyor. Bunun bir çözümü var mı? Sebebi hakkında tahminim şu şekilde; bunlar bizim internet hızımızı arttırmak istiyor. Ben de bu yüzden artıralım diye yaptıklarını düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
bizim internette türk telekom 1.5 yıldır kullanıyorum download hızım 25 upload hızım 10 benim hiç bir sorunum yok isterseniz türk telekom ile iletişime geçim

ya da

kotası dolmuştur ve ya daha uygun bir paket almanız için yavaşlatmış olabilirler.

Türk Telekom'da bu sıkıntılar gayet normal, Aldığınız hız değerlerini ss atar mısınız.
Hız genel olarak hızlı yani 1080p video falan çok rahat indiriyorum. İndirme hızımda saniyede 1.2 mb.
bizim internette türk telekom 1.5 yıldır kullanıyorum download hızım 25 upload hızım 10 benim hiç bir sorunum yok isterseniz türk telekom ile iletişime geçim

ya da

kotası dolmuştur ve ya daha uygun bir paket almanız için yavaşlatmış olabilirler.
Biz neredeyse 7 yıldır kullanıyoruz, belki de daha fazla. Ama bu olay son 1-2 aydır yaşanıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı