Bilgisayarım Excalibur G670. Daha demin GTA 5'e girdim, singleplayer 80 FPS alıyor. Hiç kasma yok. Bir CS:GO atayım dedim. İnternet Telekom, 140-156 FPS öyle gösteriyor Steam. Fakat sürekli takılıyor. Euro Truck Simulator girdim, 60-65 FPS alıyor. Kasma yok. Bu Telekom sıkıntılarına nasıl çözüm bulabilirim?
Bilgisayarım Excalibur g670. daha demin GTA 5'e girdim, singleplayer 80 FPS alıyor. Hiç kasma yok. Bir CS:GO atayım dedim. İnternet Telekom, 140-156 FPS öyle gösteriyor Steam. Fakat sürekli takılıyor. Euro Truck Simulator girdim, 60-65 FPS alıyor. Kasma yok. Bu Telekom sıkıntılarına nasıl çözüm bulabilirim?
Oyuncular laga girdiginde kisa sureligine donuyorlar. Bir anda yaptiklari her sey normale donunce islemci cok zayifsa FPS dusurur. Bu yuzden yanlis bilgiden raporluyorum.