Y ysfakbyr06 Kilopat Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 558 17 Ekim 2022 #1 Bugün arıza ekibi geldi ev içi tesisatı inceledi kablolar eskiymiş değiştirdiler 3.5 Mbps alıyordum 8'e yukseldi Valorant'ta ping sorunu yaşıyorum nasıl düzeltebilirim?
Bugün arıza ekibi geldi ev içi tesisatı inceledi kablolar eskiymiş değiştirdiler 3.5 Mbps alıyordum 8'e yukseldi Valorant'ta ping sorunu yaşıyorum nasıl düzeltebilirim?
Criesley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 2.680 Makaleler 6 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlahiyat 17 Ekim 2022 #2 Wifi ile mi bağlantı yapıyorsun ?
Y ysfakbyr06 Kilopat Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 558 17 Ekim 2022 #3 Criesley dedi: Wi-Fi ile mi bağlantı yapıyorsun? Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosunu laptopa bağladım kablolu bağlantı yapıyorum.
Criesley dedi: Wi-Fi ile mi bağlantı yapıyorsun? Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosunu laptopa bağladım kablolu bağlantı yapıyorum.
Criesley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 2.680 Makaleler 6 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlahiyat 17 Ekim 2022 #4 Kablolu ile yapılan bağlantı ile ping düşüklüğü varsa alt yapı sorununuz ping konusunda devam ediyor demektir.
Kablolu ile yapılan bağlantı ile ping düşüklüğü varsa alt yapı sorununuz ping konusunda devam ediyor demektir.
Y ysfakbyr06 Kilopat Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 558 17 Ekim 2022 #5 Criesley dedi: Kablolu ile yapılan bağlantı ile ping düşüklüğü varsa altyapı sorununuz ping konusunda devam ediyor demektir. Genişletmek için tıkla... Altyapı yok ADSL bağlantı ile bağlanıyorum.
Criesley dedi: Kablolu ile yapılan bağlantı ile ping düşüklüğü varsa altyapı sorununuz ping konusunda devam ediyor demektir. Genişletmek için tıkla... Altyapı yok ADSL bağlantı ile bağlanıyorum.
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 63 17 Ekim 2022 #6 ysfakbyr06 dedi: Altyapı yok ADSL bağlantı ile bağlanıyorum. Genişletmek için tıkla... Onunda altyapısından bahsetmiş arkadaş. Gelen ekip ekip hep kabloya suç buluyor zaten hiç kendi kusurlarını açıklamıyorlar.
ysfakbyr06 dedi: Altyapı yok ADSL bağlantı ile bağlanıyorum. Genişletmek için tıkla... Onunda altyapısından bahsetmiş arkadaş. Gelen ekip ekip hep kabloya suç buluyor zaten hiç kendi kusurlarını açıklamıyorlar.