Berooooo Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 303 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #11 Einstein dedi: Genel arıza olduğu zaman mesaj geliyor muydu? Genişletmek için tıkla... Çalışma olduğu zaman geliyordu
Einstein dedi: Genel arıza olduğu zaman mesaj geliyor muydu? Genişletmek için tıkla... Çalışma olduğu zaman geliyordu
Einstein Zettapat 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.908 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #12 Genel arıza olduğu için gelmemiştir o zaman.
Berooooo Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 303 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #13 Einstein dedi: Genel arıza olduğu için gelmemiştir o zaman. Genişletmek için tıkla... Hocam mahalledeki internet kablolarını çalmışlar Einstein dedi: Genel arıza olduğu için gelmemiştir o zaman. Genişletmek için tıkla... Tüm mahallede internet yok
Einstein dedi: Genel arıza olduğu için gelmemiştir o zaman. Genişletmek için tıkla... Hocam mahalledeki internet kablolarını çalmışlar Einstein dedi: Genel arıza olduğu için gelmemiştir o zaman. Genişletmek için tıkla... Tüm mahallede internet yok
Einstein Zettapat 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.908 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #14 DSL ışığı sabit yanıyor mu?
Berooooo Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 303 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #15 Einstein dedi: DSL ışığı sabit yanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet yaniyor
Einstein Zettapat 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.908 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #16 İnternet kablolarını çalmışlarsa DSL ışığı yanıp sönmesi lazım normalde DSL kablosunu çıkarıp tak yine sabit yanıyor mu söyler misin?
İnternet kablolarını çalmışlarsa DSL ışığı yanıp sönmesi lazım normalde DSL kablosunu çıkarıp tak yine sabit yanıyor mu söyler misin?
Berooooo Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 303 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #17 Einstein dedi: İnternet kablolarını çalmışlarsa DSL ışığı yanıp sönmesi lazım normalde DSL kablosunu çıkarıp tak yine sabit yanıyor mu söyler misin? Genişletmek için tıkla... Hocam sebebini bilmiyorum fakat ilk başta yanıp sönüyor tak çıkar yapınca sonra sabitleniyor Berooooo dedi: Hocam sebebini bilmiyorum fakat ilk başta yanıp sönüyor tak çıkar yapınca sonra sabitleniyor Genişletmek için tıkla... İnternet hep kırmızı yanıyor
Einstein dedi: İnternet kablolarını çalmışlarsa DSL ışığı yanıp sönmesi lazım normalde DSL kablosunu çıkarıp tak yine sabit yanıyor mu söyler misin? Genişletmek için tıkla... Hocam sebebini bilmiyorum fakat ilk başta yanıp sönüyor tak çıkar yapınca sonra sabitleniyor Berooooo dedi: Hocam sebebini bilmiyorum fakat ilk başta yanıp sönüyor tak çıkar yapınca sonra sabitleniyor Genişletmek için tıkla... İnternet hep kırmızı yanıyor
Einstein Zettapat 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.908 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #18 Hocam size internet kablolarını çaldığını kim söyledi bence başka bir sorun var.
Berooooo Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 303 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2024 #19 Einstein dedi: Hocam size internet kablolarını çaldığını kim söyledi bence başka bir sorun var. Genişletmek için tıkla... mahallede demişlerdi sebebini bilmiyorum dediğim gibi duyduğum bir bilgi ama farkettim kim tüm mahallede internet yok Einstein dedi: Hocam size internet kablolarını çaldığını kim söyledi bence başka bir sorun var. Genişletmek için tıkla... Sizce ne olmuş olabilir hocam Son düzenleme: 3 Mart 2024
Einstein dedi: Hocam size internet kablolarını çaldığını kim söyledi bence başka bir sorun var. Genişletmek için tıkla... mahallede demişlerdi sebebini bilmiyorum dediğim gibi duyduğum bir bilgi ama farkettim kim tüm mahallede internet yok Einstein dedi: Hocam size internet kablolarını çaldığını kim söyledi bence başka bir sorun var. Genişletmek için tıkla... Sizce ne olmuş olabilir hocam