Türk Telekom interneti çekmiyor

LentiX

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 2 haftadan beri internet hızım 3-4 megabitlere kadar düştü. Önceden 16-17 alıyordum fakat genellikle sabahları internetin hızı bayağı düşüyor.
Geçen müşteri hizmetleri aradı internetinizin hızını arttıralım 429 TL olacak dediler. Acaba bundan dolayı düşük megabitlere düşüyor anlamış değilim.

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 2 haftadan beri internet hızım 3-4 megabitlere kadar düştü. Önceden 16-17 alıyordum fakat genellikle sabahları internetin hızı bayağı düşüyor.
Geçen müşteri hizmetleri aradı internetinizin hızını arttıralım 429 TL olacak dediler. Acaba bundan dolayı düşük megabitlere düşüyor anlamış değilim.

Altyapın Max ne kadar destekliyor.

Öncelikle yükseltmeyin sorunun ne olduğunu bulunsun sonrasında altyapı neyi destekliyorsa 1 alt paketi almanızı öneririm 50 ise 35 gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı