İnterneti ben ödemediğim için çok ilgilenmedim fakat aylardır çok yavaş ve tahammülüm kalmadı. Fakat annemin telefonundan faturalar kısmına bakınca ağustos ayında 356 TL bu ay da 500 TL civarı fatura gösteriyor anladığım kadarıyla taahhüt bittiği için bu kadar geldi. TurkNet'e geçmeyi planlıyorum ama modemle vs uğraşır mıyım hiç bilgim yok bu konuda biraz fikir verirseniz memnun olurum.
TurkNet rahatlıktır. Üzmez. Modemi onlardan alıp taksit olarak faturaya yansıtabilirsiniz veya kendi modeminize de kurulum yaptırtabilirsiniz. Şuan 299TL, 12 ay kampanyası ile 275TL'ye geliyor.
Ya bilmiyorum gerçekten bizi kandırıyorlar bence evde kimse internetten anlamadığı için Turk Net ya da NetSpeed ikisinden birisine geçmeyi planlıyorum.
Ya bilmiyorum gerçekten bizi kandırıyorlar bence evde kimse internetten anlamadığı için daha doğru abim anlıyor ama işine gelmiyor her neyse TurkNet ya da Netspeed ikisinden birisine geçmeyi planlıyorum.
Modem arayüzünde DSL bilgileri olur hocam. 192.168.1.1 veya 2.1 ile modem arayüzüne girin. Eğer şifreyi değiştirmediyseniz giriş bilgileri modemin altında yer alır.
Modem arayüzünde DSL bilgileri olur hocam. 192.168.1.1 veya 2.1 ile modem arayüzüne girin. Eğer şifreyi değiştirmediyseniz giriş bilgileri modemin altında yer alır.