Night_Mare Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #1 Dün saate bir falan gidiyordu 5 dk sonra geri geliyordu. Bugün gitti ve çok arada bir geliyor geri gidiyor. Türk Telekom'u aradım şikayet kaydı oluşturmuşlar da ne gelen var ne giden.
Dün saate bir falan gidiyordu 5 dk sonra geri geliyordu. Bugün gitti ve çok arada bir geliyor geri gidiyor. Türk Telekom'u aradım şikayet kaydı oluşturmuşlar da ne gelen var ne giden.
Sauron u anlamak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 1.131 Çözümler 12 Yer Rize 13 Temmuz 2024 #2 Bina iç tesisatında sorun olabilir yenileme sorunu çözebilir bana da benzer şey oldu yenilettim düzeldi hiç sorun yaşamıyorum artık.
Bina iç tesisatında sorun olabilir yenileme sorunu çözebilir bana da benzer şey oldu yenilettim düzeldi hiç sorun yaşamıyorum artık.
erenvalencia Decapat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 986 13 Temmuz 2024 #3 Tekrar arayın arıza ile ilgili bilgi alın sistemde bir şey görünmüyor derlerse teknik ekip isteyin kontrol edilsin. Birçok neden olabilir?
Tekrar arayın arıza ile ilgili bilgi alın sistemde bir şey görünmüyor derlerse teknik ekip isteyin kontrol edilsin. Birçok neden olabilir?