Türk Telekom "IP adresi alınamıyor" hatası

Eyşan33

Hectopat
Merhaba. Bugün okuldan 4 sularında geldim ve sorunsuz olan internetim ailem ve benim cep telefonlarımda ve laptoplarda IP adresi alınamıyor olarak gözüktüğünü gördüm. Sadece Ethernet kablosu ile bağlı olan bilgisayarımda bu sorun yoktu bir günde ne olmuş olabilir?

Merhaba. Bugün okuldan 4 sularında geldim ve sorunsuz olan internetim ailem ve benim cep telefonlarımda ve laptoplarda IP adresi alınamıyor olarak gözüktüğünü gördüm. Sadece Ethernet kablosu ile bağlı olan bilgisayarımda bu sorun yoktu bir günde ne olmuş olabilir?
Bilgisayardan sorun gider ile telefonlardan da wifiden bağlandığın ağa gelip özelliklerinde önce statik dns verip sonra otomatik dns çekince sorun çözülüyor.

Tahminimce tüm cihazlarda oluyorsa modem kaynaklı bir sorun modem fişini çekip geri takmayı denediniz mi? Denediyseniz modemin arayüzünü biraz kurcalayarak sorunu anlayıp çözmeye çalışabilirsiniz eğer yapmayı bilmiyorsanız ISP desteği ile konuşmanızı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı