mars0009 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.229 Çözümler 9 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2020 #11 stampylongear dedi: Müşteri hizmetleriyle konuş , olmadı modemi değiş. Genişletmek için tıkla... Kendileri değiştirir mi yoksa bana mı kaldı? The End dedi: Modemi değilde internete kablolu bağlanmaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Kablolu zaten. Paveloyd dedi: CMD'yi açıp ping komudunu kullanın sizde mi sorun var yoksa Serverda mı anlayalım. Genişletmek için tıkla...
stampylongear dedi: Müşteri hizmetleriyle konuş , olmadı modemi değiş. Genişletmek için tıkla... Kendileri değiştirir mi yoksa bana mı kaldı? The End dedi: Modemi değilde internete kablolu bağlanmaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Kablolu zaten. Paveloyd dedi: CMD'yi açıp ping komudunu kullanın sizde mi sorun var yoksa Serverda mı anlayalım. Genişletmek için tıkla...
stampylongear Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 277 Çözümler 1 29 Nisan 2020 #12 Paveloyd dedi: Modem değişince ping mi düşüyor? Genişletmek için tıkla... Siz demediniz mi modemi değiştikten sonra böyle oldu diye ? Demek ki sıkıntı modem de bence.
Paveloyd dedi: Modem değişince ping mi düşüyor? Genişletmek için tıkla... Siz demediniz mi modemi değiştikten sonra böyle oldu diye ? Demek ki sıkıntı modem de bence.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.213 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2020 #13 stampylongear dedi: Siz demediniz mi modemi değiştikten sonra böyle oldu diye ? Demek ki sıkıntı modem de bence. Genişletmek için tıkla... Bu aralar altyapıda sıkıntı oluyor genelde rekabetçi girdiğimde ara sıra 90-400 arası dalgalınıyor.
stampylongear dedi: Siz demediniz mi modemi değiştikten sonra böyle oldu diye ? Demek ki sıkıntı modem de bence. Genişletmek için tıkla... Bu aralar altyapıda sıkıntı oluyor genelde rekabetçi girdiğimde ara sıra 90-400 arası dalgalınıyor.
stampylongear Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 277 Çözümler 1 29 Nisan 2020 #14 Paveloyd dedi: Bu aralar altyapıda sıkıntı oluyor genelde rekabetçi girdiğimde ara sıra 90-400 arası dalgalınıyor. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle.Ben de oynayamıyorum 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı geldiğinden beri
Paveloyd dedi: Bu aralar altyapıda sıkıntı oluyor genelde rekabetçi girdiğimde ara sıra 90-400 arası dalgalınıyor. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle.Ben de oynayamıyorum 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı geldiğinden beri
mars0009 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.229 Çözümler 9 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2020 #15 Paveloyd dedi: Bu aralar altyapıda sıkıntı oluyor genelde rekabetçi girdiğimde ara sıra 90-400 arası dalgalınıyor. Genişletmek için tıkla... Benim sıkıntım öyle değil rekabetçi girdiğimde 70 i geçmiyor ama diğer oyunlarda ping değil lag oluyor.
Paveloyd dedi: Bu aralar altyapıda sıkıntı oluyor genelde rekabetçi girdiğimde ara sıra 90-400 arası dalgalınıyor. Genişletmek için tıkla... Benim sıkıntım öyle değil rekabetçi girdiğimde 70 i geçmiyor ama diğer oyunlarda ping değil lag oluyor.
pilavyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 1.994 Çözümler 12 Yer Bursa 29 Nisan 2020 #16 mars0009 dedi: Benim sıkıntım öyle değil rekabetçi girdiğimde 70 i geçmiyor ama diğer oyunlarda ping değil lag oluyor. Genişletmek için tıkla... Oyunların resmi sunucularına oynadığınıza emin olun. Sunucularda loss veya choke çıkabilir.
mars0009 dedi: Benim sıkıntım öyle değil rekabetçi girdiğimde 70 i geçmiyor ama diğer oyunlarda ping değil lag oluyor. Genişletmek için tıkla... Oyunların resmi sunucularına oynadığınıza emin olun. Sunucularda loss veya choke çıkabilir.