S Silinen üye 185173 Ziyaretçi 21 Nisan 2020 #11 AhmetNrgz dedi: Nereden başvuru yaptınız. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerinden.
kaancolak979 Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 163 21 Nisan 2020 #12 Fiber/Adsl/Vdsl ? Fiberin kurulumu en uzun süren o Adsl veya Vdsl ise 10 gün içinde kurulum yapılır.
AhmetNrgz Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 234 21 Nisan 2020 #13 Silinen üye dedi: Müşteri hizmetlerinden. Genişletmek için tıkla... Ne diyoruz evde kurulum mu istiyoruz yoksa sözleşmeyi imzaladıktan sonra direkt kendileri mi arıyorlar. kaancolak979 dedi: Fiber/Adsl/Vdsl? Fiberin kurulumu en uzun süren o. ADSL veya VDSL ise 10 gün içinde kurulum yapılır. Genişletmek için tıkla... Benimki fiber ama biz önceden kabloları döşettik yani şu an sadece gelip kabloyu fibernet kutusuna bir de modemi bağlayacaklar başka bir şey yok.
Silinen üye dedi: Müşteri hizmetlerinden. Genişletmek için tıkla... Ne diyoruz evde kurulum mu istiyoruz yoksa sözleşmeyi imzaladıktan sonra direkt kendileri mi arıyorlar. kaancolak979 dedi: Fiber/Adsl/Vdsl? Fiberin kurulumu en uzun süren o. ADSL veya VDSL ise 10 gün içinde kurulum yapılır. Genişletmek için tıkla... Benimki fiber ama biz önceden kabloları döşettik yani şu an sadece gelip kabloyu fibernet kutusuna bir de modemi bağlayacaklar başka bir şey yok.
gta vice city Kilopat Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 324 Çözümler 2 21 Nisan 2020 #14 AhmetNrgz dedi: Nereden başvuru yaptınız. Genişletmek için tıkla... İşlemleri Türk Telekom Müşteri hizmetlerinden hallettim.
AhmetNrgz dedi: Nereden başvuru yaptınız. Genişletmek için tıkla... İşlemleri Türk Telekom Müşteri hizmetlerinden hallettim.
S Silinen üye 185173 Ziyaretçi 21 Nisan 2020 #15 AhmetNrgz dedi: Ne diyoruz evde kurulum mu istiyoruz yoksa sözleşmeyi imzaladıktan sonra direkt kendileri mi arıyorlar. Benimki fiber ama biz önceden kabloları döşettik yani şu an sadece gelip kabloyu fibernet kutusuna bir de modemi bağlayacaklar başka bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Ben nakil yaptırdım onun için geleceklerdi.
AhmetNrgz dedi: Ne diyoruz evde kurulum mu istiyoruz yoksa sözleşmeyi imzaladıktan sonra direkt kendileri mi arıyorlar. Benimki fiber ama biz önceden kabloları döşettik yani şu an sadece gelip kabloyu fibernet kutusuna bir de modemi bağlayacaklar başka bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Ben nakil yaptırdım onun için geleceklerdi.