A Azadv Centipat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #1 Merhaba. Modemi taşımak istiyorum. Sorun olur mu? Direkt fişi taksam olur mu? Yeşil kablo sorun çıkarır mı
Merhaba. Modemi taşımak istiyorum. Sorun olur mu? Direkt fişi taksam olur mu? Yeşil kablo sorun çıkarır mı
Windows 11 Bükücü Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 2.506 Makaleler 3 Çözümler 25 8 Aralık 2021 #2 Galiba fiber kullanıyorsunuz. Fiber kablosunu taşırken biraz dikkat edin. Fakat sorun olacağını sanmıyorum kablo yeterse. Ekstra bir adaptör var mı bu arada?
Galiba fiber kullanıyorsunuz. Fiber kablosunu taşırken biraz dikkat edin. Fakat sorun olacağını sanmıyorum kablo yeterse. Ekstra bir adaptör var mı bu arada?
A Azadv Centipat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #3 Windows 11 Bükücü dedi: Galiba fiber kullanıyorsunuz. Fiber kablosunu taşırken biraz dikkat edin. Fakat sorun olacağını sanmıyorum kablo yeterse. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani yesıl kablo sürün çıkarmasını direk kendi odamda fişe takacağım.
Windows 11 Bükücü dedi: Galiba fiber kullanıyorsunuz. Fiber kablosunu taşırken biraz dikkat edin. Fakat sorun olacağını sanmıyorum kablo yeterse. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani yesıl kablo sürün çıkarmasını direk kendi odamda fişe takacağım.
Windows 11 Bükücü Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 2.506 Makaleler 3 Çözümler 25 8 Aralık 2021 #4 Azadv dedi: Nasıl yani yesıl kablo sürün çıkarmasını direk kendi odamda fişe takacağım. Genişletmek için tıkla... İnternet erişimi için o kablo gereklidir. Eğer odanızda varsa sorun olmaz herhalde. Ekstra bir adaptör var mı acaba?
Azadv dedi: Nasıl yani yesıl kablo sürün çıkarmasını direk kendi odamda fişe takacağım. Genişletmek için tıkla... İnternet erişimi için o kablo gereklidir. Eğer odanızda varsa sorun olmaz herhalde. Ekstra bir adaptör var mı acaba?
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 8 Aralık 2021 #5 Modeminiz ve ONT cihazınız, o yeşil kablo ile bağlı kaldığı sürece sorun olmaz.
A Azadv Centipat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #6 Takeshi Kovacs dedi: Modeminiz ve ont cihazınız, o yeşil kablo ile bağlı kaldığı sürece sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... O yeşil kablosuz olmaz mı o yeşil kabloyu takacak yer yok koyacağım yere.
Takeshi Kovacs dedi: Modeminiz ve ont cihazınız, o yeşil kablo ile bağlı kaldığı sürece sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... O yeşil kablosuz olmaz mı o yeşil kabloyu takacak yer yok koyacağım yere.
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 8 Aralık 2021 #7 Azadv dedi: O yeşil kablosuz olmaz mı o yeşil kabloyu takacak yer yok koyacağım yere. Genişletmek için tıkla... Olmaz.
Azadv dedi: O yeşil kablosuz olmaz mı o yeşil kabloyu takacak yer yok koyacağım yere. Genişletmek için tıkla... Olmaz.
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 8 Aralık 2021 #8 Azadv dedi: O yeşil kablosuz olmaz mı o yeşil kabloyu takacak yer yok koyacağım yere. Genişletmek için tıkla... Bir şekilde ONT ve modemi bağlamanız gerek.
Azadv dedi: O yeşil kablosuz olmaz mı o yeşil kabloyu takacak yer yok koyacağım yere. Genişletmek için tıkla... Bir şekilde ONT ve modemi bağlamanız gerek.
B BrokenHeartS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 1.731 Çözümler 9 8 Aralık 2021 #9 Ontu duvara sabitleyin modemi koyacağınız yere kadar uzun bir CAT6 kablo ayarlayın devam edin fiber kablosunu uzatmanıza gerek yok.
Ontu duvara sabitleyin modemi koyacağınız yere kadar uzun bir CAT6 kablo ayarlayın devam edin fiber kablosunu uzatmanıza gerek yok.
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.932 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 9 Aralık 2021 #10 Azadv dedi: O yeşil kablosuz olmaz mı o yeşil kabloyu takacak yer yok koyacağım yere. Genişletmek için tıkla... Hayır. O kablo olmadan internet alamazsınız. Mecburen onu da takacaksınız.
Azadv dedi: O yeşil kablosuz olmaz mı o yeşil kabloyu takacak yer yok koyacağım yere. Genişletmek için tıkla... Hayır. O kablo olmadan internet alamazsınız. Mecburen onu da takacaksınız.