HeadlessChicken
Hectopat
Hocam ödemeyin o kadar o ne öyle. Netspeed, Millenicom veya Türknet üçlüsünden birine geçin bence.Hocam fiber altyapı 100mbs ilk 12 ay 263 son 12 ay 303 TL modemle beraber.
25 TL modem parası var
Hocam altyapınız fiber olduğu için mecburen o kira bedelini ödemek zorundasınız. İster kendi cihazımızı kullanalım ister Türk Telekom'un verdiğini kullanalım o kira bedeli mutlaka alınıyor bizden. Bundan kaçış yok maalesef.Hocam fiber altyapı 100mbs ilk 12 ay 263 son 12 ay 303 TL modemle beraber.
25 TL modem parası var
Hocam iyi hoş diyorsunuz da 2 yıl sonra bunların fiyatları ne alemde olacak bunu hiç düşündünüz mü? Forumda, sosyal medyada taahhütsüz internet çok pohpohlanıyor da önemli bir ayrıntı gözden kaçırılıyor: enflasyon!Hocam ödemeyin o kadar o ne öyle. Netspeed, Millenicom veya Türknet üçlüsünden birine geçin bence.
İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
İnternet altyapı sorgulama ve fiber altyapı sorgulama için bu sayfaya göz atın! Telefon numaranız veya adresiniz ile hızlı ve kolayca altyapı sorgulayın!turk.net Netspeed - Taahhütsüz, Limitsiz En Uygun Fiber İnternet Paketleri | Altyapı Sorgulama | İnternet Hız Testi
Taahhütsüz, Kotasız, En Uygun Fiber İnternet ve En Ucuz İnternet Paketleri, Netspeed kalitesiyle hizmetinizde.www.netspeed.com.tr Evde İnternet Paketleri, Kampanyaları ve Fiyatları - Millenicom
Ev interneti paketlerini incelemek, avantajlı internet fiyatlarını öğrenmek ve birkaç adımda Millenicom’lu olmak için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.www.milleni.com.tr
Hocam @Dejuf un dediği gibi yüksek enflasyon olduğu için taahhüt daha mantıklı.Hocam ödemeyin o kadar o ne öyle. Netspeed, Millenicom veya Türknet üçlüsünden birine geçin bence.
İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
İnternet altyapı sorgulama ve fiber altyapı sorgulama için bu sayfaya göz atın! Telefon numaranız veya adresiniz ile hızlı ve kolayca altyapı sorgulayın!turk.net Netspeed - Taahhütsüz, Limitsiz En Uygun Fiber İnternet Paketleri | Altyapı Sorgulama | İnternet Hız Testi
Taahhütsüz, Kotasız, En Uygun Fiber İnternet ve En Ucuz İnternet Paketleri, Netspeed kalitesiyle hizmetinizde.www.netspeed.com.tr Evde İnternet Paketleri, Kampanyaları ve Fiyatları - Millenicom
Ev interneti paketlerini incelemek, avantajlı internet fiyatlarını öğrenmek ve birkaç adımda Millenicom’lu olmak için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.www.milleni.com.tr
2 yıl boyunca neredeyse 2 katı bir fiyat ödemek çok mantıklı gelmiyor hocam. Daha ucuz bir fiyat olsaydı evet mantıklı olabilirdi ama bu fiyata bir taahhüt mantıklı gelmiyor bana.Evet hocam bende sizinle aynı fikirdeyim. Ben düne kadar türknet müşterisiydim ve memnun olmadığım için tt'ye transfer yapmak istedim bana bir teklif sundular ve aylık +25 tl modem ücreti geleceğini ve türknette kullandığım modemin kalacağını söylediler.
Modemle beraber ilk yıl 263 ikinci yıl 303 TL olur dediler. Bende en başta kabul ettim. Türknet beni aradı iptal işlemini yaptık ve modemin iadesini istedi, iade etmemem durumunda 296 TL ceza geleceğini söylediler. Modemin fiyatının İnternette daha pahalı olduğunu görüp iade etmemeyi, cezayı ödemeyi düşündüm ve şu 25 TL olan modem parasını da ödememeyi.
Transfer işleminde yeni modem yok eski modem ile devam ve +25 TL
Yeni abonelikte yeni modem+25 TL
Eski modemi de evde yedekte bulundururum kârda olurum diye düşünüyorum.
Hocam @Dejuf un dediği gibi yüksek enflasyon olduğu için taahhüt daha mantıklı.
Hocam arkadaşımıza sunulan teklif ilk 12 ay 263 TL imiş:2 yıl boyunca neredeyse 2 katı bir fiyat ödemek çok mantıklı gelmiyor hocam. Daha ucuz bir fiyat olsaydı evet mantıklı olabilirdi ama bu fiyata bir taahhüt mantıklı gelmiyor bana.