Türk Telekom ön başvuru süreci ve iptali

Legendario

Kilopat
Daha fazla  
Yeni yapılan siteye taşındığım için evlerimizde internet altyapısı bulunmuyor. Altyapının daha hızlı gelmesi için Türk Telekom'dan ön başvuru yaptırmak istedim. Müsteri hizmetleri ile telefondan görüşerek işlemi hallettim. Önbaşvuru yapmak istediğimi söyledim ve paketi seçtik. Altyapı geldiği zaman teknisyenlerin gelip internetimi bağlayacakları söylendi. Ancak asıl aklıma takılan kısım dijital kuryenin gelip benden sözleşmeler için imza alacak olması oldu.

Duyduğum kadarı ile ön başvuru iptal edilebiliyor. Ben yalnızca işlemlerin hızlanması için ön başvuruda bulunmuştum. Altyapı geldiğinde ön başvuruyu iptal edip TurkNet'ten abonelik başlatmayı düşünüyorum.

Kuryenin getireceği sözleşmeyi imzalarsam altyapı geldiğinde ön başvuruyu iptal etme hakkım olacak mı? Daha önce bahsettiğim durumu yaşayanlar varsa yardımcı olurlar ise sevinirim.

Sözleşme imzalamayın bence müşteri hizmetlerine sordunuz mu bu sözleşme ne için diye.

Aynen kesinlikle TTNET'e bulaşma. O imza için gelen eleman sonuçta bedava gelmiyor büyük ihtimal iptal etsen bile bir ücret keserler. Tabi benim tam bilgim yok.

Aynen kesinlikle TTNET'e bulaşma. O imza için gelen eleman sonuçta bedava gelmiyor büyük ihtimal iptal etsen bile bir ücret keserler. Tabii benim tam bilgim yok.

Hocam bugün müşteri hizmetlerine bu sözleşmeyi imzalarsam iptal hakkım bulunacak mı diye sordum. Kimlik dogrulamasının yapılması gerektiğini ve iptal hakkımın bulunduğu belirtildi. Ne kadar doğru bilemiyorum açıkçası yine de. Ayrıca gelecek kurye arkadaş randevumuzun bugün olmasına rağmen ne adrese geldi ne de arayıp sordu.

Merhaba hocam son durum nedir bizim apartman önüne fiber geldi fakat binaya henüz bağlanmadı bende ön başvuru yaptım sözleşmeye kafam takılmıştı siz nasıl hallettiniz

Merhaba hocam son durum nedir bizim apartman önüne fiber geldi fakat binaya henüz bağlanmadı bende ön başvuru yaptım sözleşmeye kafam takılmıştı siz nasıl hallettiniz.

Merhaba hocam biraz geç dönüş yapıyorum. Daha yeni fark ettim mesajınızı. Ben ön başvuruda bulundum ancak kimlik doğrulaması için 2 hafta boyunca gelen giden olmadı. Daha sonrasında bulunduğum ilçenin Türk Telekom müdürlüğünden aradılar kimlik doğrulaması yapmak için ve yoğunluktan gelemediklerini belirtip beni müdürlüğe çağırdılar. Bende kimlik doğrulaması için müdürlüğe gittim ancak müşteri hizmetleri üzerinden yapılan işlemlere müdahalede bulunamadıklarını söylediler. Bende Türk Telekom'u arayıp ön başvuruyu iptal ettirdim ve müdürlük üzerinden yeni başvuruda bulundum. Açıkçası başka bir işlem yapmama gerek kalmadı. 2-2.5 hafta sonra da altyapı işlemlerini bitirdiler ve internet bağlantımızı yaptılar. Size tavsiyem müdürlüğü ziyaret etmenizdir. Oradan direk bilgiye ulaşabilirsiniz. Ben gittiğimde müdürlüktekiler ile görüştüm. Gözle görülür bir çalışma yapılmıyordu binamızda veya sokağımızda. Ancak işlemlerin sürdüğünü belirttiler ve tahmini tarih verdiler. Gerçekten de ortalama olarak söyledikleri tarihte işlemler halloldu. Yalnız müdürlüğe gidip işlem yaparsanız sonrasındaki birkaç gün boyunca Türk Telekom'un sitesi üzerinden başvuru takibi yapmanızı öneririm. Benim müdürlükten yaptığım başvuruyu ne yazık ki işleme koymamışlardı. Durumu fark edip bildirdiğimde işleme aldılar. Yoksa binama internetin bağlandığından da haberim olmayacak ve boşuna beklemiş olacaktım. Bu konularda çok fazla bilgi bulunmuyor. Bu nedenle hazır aklıma gelmişken yaşadığım süreci de paylaşayım dedim. Belki okuyan birilerinin işine yarar.

Bende ön başvuru yaptım kimlik doğrulaması için kurye gönderdiler kurye geldi ancak işten çıkamadığım için yanına gidemedim kuryede bir daha gelmedi fakat gelen mesajda kuryenin getireceği şeye bakabiliyorsunuz baktım bana bildiğiniz internet sözleşmesi imzalatacaklarmış gidememem daha iyi oldu gibi. Şu an binaya fiber kutu bağlandı üzerinden 2 veya 3 hafta geçti ama henüz dairelere fiber kablo çekilmedi ve altyapı aktif gözükmüyor dediğiniz gibi bende müdürlüğe uğruyacağım yanıtınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…