Selamlar arkadaşlar, mahallemize altyapı geldikten sonra mevcut 8 Mbps hızı olan paketimi 16 Mbps ile değiştirdim. Ama altyapı bu erişim hızını desteklemesine rağmen internet hızımda bir değişiklik olmadı. Birkaç defa müşteri hizmetlerini arayıp hızın değişmediğini belirttim, arıza kaydı alıp sorunun çözüldüğünü mesaj yoluyla ilettiler fakat sorun çözülmemişti. Hızım hâlâ aynı. Acaba modem arayüzünden bizim yapmamız gereken bir şey mi var? Bu konu hakkında neler yapabiliriz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Ara Telekomu. Sert konuş. Hattımı kapatacağım. Aldığım paketin hız değerlerini bile sağlayamıyorsunuz rezilsiniz falan. Hem indirim kovala bu esnada hem de sorununu çözsünler
TurkNet online işlemlerden paket değişikliği yaptığımda modemi resetlemeden değiştirdiğim paket hızını alamıyordum ben. Belki aynı durum söz konusudur.
Ara Telekomu. Sert konuş. Hattımı kapatacağım. Aldığım paketin hız değerlerini bile sağlayamıyorsunuz rezilsiniz falan. Hem indirim kovala bu esnada hem de sorununu çözsünler
Ama suç müşteri hizmetlerinde de değil şimdi. Telefonu bayan temsilci açınca bir şey de diyemiyorsunuz. "Hızımda bir problem söz konusu kontrolde bulunmanızı rica edeceğim"
TurkNet online işlemlerden paket değişikliği yaptığımda modemi resetlemeden değiştirdiğim paket hızını alamıyordum ben. Belki aynı durum söz konusudur.
Probleminiz için isterseniz BTK şikayet kaydı açabilirsiniz. Ben problemlerimi direkt oradan hallediyorum. Müşteri temsilcisi zaten probleminizi direkt kendisi çözemez o da kayıt açıyor. İnsanlar temsilciye kızınca egolarını tatmin etmekten başka bir şey yapmıyorlar. İki ay kadar Vodafone çağrı merkezinde çalıştım. Temsilciye söven birinin işinin çözüldüğünü daha görmedim. Adam temsilciye sövüyor, şikayet kaydı aç diyor. Temsilci de işi çözülmesin diye LOG'lanmayan sadece istatistik olarak toplanan kayıt açıyor. Böylece abone de oturduğuyla kalıyor. Üstelik temsilciler bir müşteriye LOG'lanmayan kayıt açıldığını gördüğünde bu kesin bir halt yemiştir diye diğer aramalarında da adamın işini çözmüyor. Tecrübeyle sabit.