Türk Telekom paket seçimi nasıl olmalı?

Bence 100Mbps 120TL TT fiyatlarına göre gayet iyi. Türknet ile falan uğraşamam büyük firma olsun derseniz onu alın. 150Mbps hıza gerek yok, fazladan 40TL vermeye değmez.

Koaksiyel kablo ile olan Kablonet'te zaten uygun tarifeler var onlara geçin. TT' ye hiç bulaşmayın. Bana da Türknet Gigafiber gelmeseydi Kablonet kullanacaktım şu an.
TürkNet GigaFiber de efsane hocam ya çok özeniyorum.
Ya ben fiber ile sağlamak istiyorum ama yani Fiber sonlandırıcı ile bağlantı sağlamak istiyorum. Nedense Koaksiyele ve Kablonet'e güvenemiyorum. Birde hızımın düşmesini istemiyorum.

TT 150 Mbps paketi mi çıkarmış? İlginç.
Asla TT önermem fakat TT altyapısından en azından şu anlık 150 Mbps alabileceğiniz hiç bir ISS yok, fiyatı sizin için sıkıntı değilse 150 Mbps olanı kullanabilirsiniz, fiyat sıkıntıysa ve 150 Mbps olanı alamayacaksanız hiç düşünmeden taahhütsüz alternatif ISSlere yönelin.

Hocam bende TürkNet kullanmak istiyorum ancak babam müşteri hizmetleri yok diyor. Uğraşamam diyor. Benim muhatabım olucak diyor. Bir türlü anlatamıyorum. TürkNet bence de güzel olabilir. Sadece yurtiçi noktaları sanırım biraz tabiri caizse dandik.

Oturduğun bölgeye bağlı olarak değişiyor o. Ayrıca TurkNet kullanmak zorunda değilsiniz. Babanız bir bakıma haklı, TurkNet kullanıyorum fakat MH kısmı harbiden cacıki. Birde müşteri hizmetleri olsa tadından yenmez TurkNet'in.
Millenicom vs. bir sürü alternatif ISS var. Bakabilirsiniz.

Sağ olun hocam ama sanırım Türk Telekom'dan şimdilik çıkamayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…