Türk Telekom ping plotter testi nasıldır?

Samuelgreen

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam,
2 haftadır, paket kaybı sorunu ile uğraşıyorum. Türk Telekom ekipleri hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. Eve gelen ekip bile telefondan bakıp bir sıkıntı yok diyor. Ama bir sıkıntı olduğu ortada.
Bu testten çok anlamadığım için, bakıp analiz edebilecek biri var mı acaba?

ping testi .png

Sorun nereden kaynaklı gerçekten anlamadım. Kablo ile bağlıyım, modem dahi değişti ancak bir gram gelişme yok.

Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• ping testi 2.png
    ping testi 2.png
    109,1 KB · Görüntüleme: 44
İlk görselde sorun modemden itibaren başlıyordu. Üçüncü görselde ise sorun Türk Telekom'un pop noktasından itibaren başlıyor. Hız testinde sonuçlarınız neler, Online oyun oynuyor musunuz?

Evet oynuyorum. 900'e 55 alıyorum. Deli gibi paket loss var.

Hocam eğer Türk Telekom şikayetlere rağmen bir şey yapmıyorsa BTK'ya Online başvuru yapın. TT eğer sorun yok derse çözüme şikayet edin. Eğer tekrar bir şey yapmazsa çözüme tekrar şikayet edin çünkü üçüncü aşamada BTK duruma müdahil oluyor. Bu yaptığınız testleri ve oyundaki ping değerlerini tarih ve saat görülecek şekilde ekran görüntüsü alarak eklemeyi unutmayın.

Evet oynuyorum. 900'e 55 alıyorum. Deli gibi paket loss var.
Hocam eğer Türk Telekom şikayetlere rağmen bir şey yapmıyorsa BTK'ya Online başvuru yapın. TT eğer sorun yok derse çözüme şikayet edin. Eğer tekrar bir şey yapmazsa çözüme tekrar şikayet edin çünkü üçüncü aşamada BTK duruma müdahil oluyor. Bu yaptığınız testleri ve oyundaki ping değerlerini tarih ve saat görülecek şekilde ekran görüntüsü alarak eklemeyi unutmayın.
BTK'ya yazdım. Sonuca göre ekleme yaparım. Teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı