Ben 2 ay öncesine kadar 50 download yerine 25 zor alıyordum ama yeni modem istedim ücretsiz verdiler o gün o gündür sorunum düzeldi şu an gayet memnunum.
Hocam ara sıra internet falan kopuyor odalar birbirlerine çok yakın olmasına rağmen moralim bozuluyor kafa dağıtmak için oyun giriyorum oynayamıyorum yanlış anlaşılmasın duygu sömürüsü değil ama tek oyun oynamaktan zevk alıyorum onu da yapamıyorum az önce pingten oyundan çıktım tamamen saçmalık.
Altyapıyla ilgili diyecek arkadaşlar için şimdiden söyleyeyim vaadettiği tarifeyi destekleyecek altyapı yoksa bize o paketi satmasınlar. 16Mbps paket aldım en fazla 10Mbps alıyorum bu rezaletten kurtulamıyorum da taahhüt denen şey yüzünden.
Türk Telekom aslında iyi fakat parası olana iyi garibanın yüzüne gülmez. Min 100TL'lik paket almanız lazım ki düzgün hızlar ve iyi verim alasınız benim gibi.
Türk Telekom aslında iyi fakat parası olana iyi garibanın yüzüne gülmez. Min 100TL'lik paket almanız lazım ki düzgün hızlar ve iyi verim alasınız benim gibi.
16 Mbps paket icin 100 TL oduyorum. Sizin dediginiz gene dogru ama TT de istediginiz hizi verse de online oyunlarda gecikme veya anlik dalgalanmalar oluyor.