C Cemil efe Kilopat Katılım 21 Mayıs 2019 Mesajlar 41 11 Ocak 2024 #1 Arma 3'ü arkadaşlarımla oynamak için port yönlendirme yapmam gerekli ancak ekte belirttiğim yerlere port hariç ne yazmam gerekli bilmiyorum. Hedef IP veya Mac. Kaynak IP. Kaynak port. Hedef port. Tam olarak bu kısımlara ne yazmam gerekli? Ayrıca kendime bir statik IP oluşturdum. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2024
Arma 3'ü arkadaşlarımla oynamak için port yönlendirme yapmam gerekli ancak ekte belirttiğim yerlere port hariç ne yazmam gerekli bilmiyorum. Hedef IP veya Mac. Kaynak IP. Kaynak port. Hedef port. Tam olarak bu kısımlara ne yazmam gerekli? Ayrıca kendime bir statik IP oluşturdum.
C Cermen Centipat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 936 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2024 #2 PC'de IP sabitlediyseniz o şekilde olmaz, önce Telekom'dan statik IP hizmeti satın almanız gerekiyor. Sonra şu adımları modem arayüzünde gereken yerlere uygulayın: How To Open Ports in Your Router for ARMA 3 Quick and easy port forwarding guides for ARMA 3. Forward your port now. portforward.com
PC'de IP sabitlediyseniz o şekilde olmaz, önce Telekom'dan statik IP hizmeti satın almanız gerekiyor. Sonra şu adımları modem arayüzünde gereken yerlere uygulayın: How To Open Ports in Your Router for ARMA 3 Quick and easy port forwarding guides for ARMA 3. Forward your port now. portforward.com
BlackShot Kilopat Katılım 17 Ocak 2017 Mesajlar 556 Çözümler 4 Yer Edirne 12 Ocak 2024 #3 Modeminizin modelini yazarsanız yardımcı olmaya çalışalım