Türk Telekom port dolu sorunu

gokhanalicimen

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar ben 16Mbps'den 50Mbps VDSL2 internete geçtim onay bekleme aşamasında yani, 2 kere başvuru yaptım onaylandı sonrasında reddedildi diye mesaj geldi aradım tekrar başvuru yaptım ve tekrar reddedildi en son aradığımda portların dolu olduğunu söyledi ve müdürlüğe gitmemi istedi, gitmeden düzeltemez miyiz fikri olan veya daha önce başına gelen varsa yardım edebilir mi? Teşekkürler.

Sizde mi hız yükseltiyordunuz hocam?

Maalesef müdürlüğü aramanız lazım. Benim de port sorunum vardı 1 hafta içinde çözmüşlerdi ek port takmışlar ( dedikleri bu ) hemen işlemleri başlat yoksa başkası alır portu demişlerdi. Müdürlükten aramışlardı beni de o arayanın numarasını kaydetmiştim sürekli arıyordum artık çözsünler diye. En sonunda TT elemanı geldi abi tanıdığın falan mı var yoo niye ki dedim işlem hızlandırılmış çünkü dedi

Az önce aradım müdürlüğü, yüzyüze görüşmeniz gerekli dedi...

Nerede oturuyorsunuz? Beni çağırdılar, telefonda ne söylemem gerekiyor aydınlatır mısınız lütfen...

İstanbul. Aslında kendileri aradı beni bende numarayı kaydettim port sorunu var dedim işlem yaptılar sistemden tamam sorun yok port var açtık sistemden dediler ama ne zaman sistemden açtık deseler 1 saat sonra yine port yok gözüküyordu sorgulama sitelerinde. Kanser edene kadar aradım söyledim durumu 1 hafta içinde hallettiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…