Türk Telekom Port Sorunu

erenTURAN

Megapat
Daha fazla  
Evet dostlar 2019 Türkiyesinde altyapı sorunu yaşayan ve internetten mağdur kalan bir vatandaşım tek suçum 2 senelik yeni bir apartman dairesine taşınmak bunun haricinde herhangi bir suçum yok. Keza taşındığım apartman 2022 de yapılması planlanan izmit şehir hastanesine çok yakın bir yerde ayrıca Türk Telekom'a ait altyapı kapaklarının bulunduğu hatta apartmanda 100 Mbps'lik fiber altyapı kutusunun olduğu bir apartman. Fakat gel gelelim port olmadığı için internet bağlatılamadığını söyleyen bir Türk Telekom müşteri hizmetleri var sadece 8 tane dairenin olduğu bir apartmanda port yokmuş çok garip değil mi?

Apartman yöneticisine ise sistemde kayıtlı olmadığı yani sinyal verilemediği gibisinden bir şey söylenmiş anlayacağınız bizi oyaladıklarını düşünüyorum

Daha santralin ekiplerin olduğu binaya gitmedim normal il müdürlüğüne gittim bana port ekleme işleminin 1-2 ay süreceğini söylediler hatta müdürlükten çıkınca hattıma tanımlı 3 ay için 12 GB'lık internet hediye ettiler durduk yere tabii bununda planlı yapıldığını düşünüyorum

Sizlere tavsiyem: Ev değiştiriyosanız kesinlikle taşınmadan önce internet altyapısını sorgulatıp ev değiştirin sonra benim gibi madur olursunuz

Benle aynı problemi yaşamış ya da konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlara sorum:

1-) Probleminizi nasıl hallettiniz ne kadar sürede halletiniz?

2-)Türk Telekom internetini kullanmadığım süre içerisinde dondurulacağını söylediler ben bunun yerine taahhütü iptal ettirip Turkcell Superbox a başvurmak istiyorum ola ki TTNET altyapısı gelirse 2 internet firmasına birden para ödemek istemiyorum (Bu sebepten internet taahütü iptal ettirilebilir mi? )

Evet iptal ettirilir ama TTNet hemen iptal edecek kadar şerefli bir firma değil. Söyledikleri tarihi beklemekten başka çare yok, sağlam tanıdıklar varsa bölge müdürü ile görüşür işiniz hızlanır. Onun haricinden Cimer ve BTK'ya başvurmaktan başka çare yok. Taahhüt iptali konusunda sıkıntı çıkarırlarsa BTK'ya şikayet et, işini çözerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…