Ivae Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 828 Çözümler 1 27 Kasım 2021 #1 Selam arkadaşlar. Port sıkıntısı yüzünden internet bağlatamıyorum. Türk Telekom'u aradım diyor ki 24 ay sürebilir benim o kadar vaktim yok maalesef bu işlemi hızlandırmak için bir çözüm yolu var mı? Cidden sallamıyorlar 24 ay ne demek ya. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2021
Selam arkadaşlar. Port sıkıntısı yüzünden internet bağlatamıyorum. Türk Telekom'u aradım diyor ki 24 ay sürebilir benim o kadar vaktim yok maalesef bu işlemi hızlandırmak için bir çözüm yolu var mı? Cidden sallamıyorlar 24 ay ne demek ya.
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 27 Kasım 2021 #2 Komşunla vs. bölüşebilirsin kabul eden varsa. Port yoksa internet bağlatman zor zaten.
Ryse Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 2.225 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2021 #3 Hala sistemsel olarak işliyor ise ev telefonu hattı açtır port bağlansın sonra gidip internet başvurusu yap telefonu kapattır.
Hala sistemsel olarak işliyor ise ev telefonu hattı açtır port bağlansın sonra gidip internet başvurusu yap telefonu kapattır.