Türk Telekom "Request timed out" hatası için ne yapılabilir?

Cup

Yoctopat
Daha fazla  
Reply from 1.1.1.1: bytes=32 time=5ms TTL=56
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 1.1.1.1: bytes=32 time=6ms TTL=56

Tamamen rastgele zamanlarda 1 ila 10 saniye internet kopması yaşıyorum. Yaklaşık bir buçuk hafta oldu. Türk Telekom'u arıyorum, hep aynı şeyler: kablosuz kanal değişikliğiydi, modem resetlemeydi, oydu buydu. Aşırı rahatsız oldum. Arıza kaydı kesinlikle oluşturmuyorlar. "Modemdendir." dediler, değiştim. "Kablodandır." dediler, değiştim. Beşinci katta oturuyorum. DSL kablosu uzatıyoruz, onu bile değiştim. Girdiğim masraf 5000 TL'yi aştı. Artık biri bana yardımcı olsun. Ne bilgi isterseniz vereyim. Şu an internet sağlayıcım harici her şey değişmiş durumda, yine de sorun çözülmedi. Biri bana akıl versin, ne olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ethernet ile mi bağlanıyorsunuz.

Ethernet ile mi bağlanıyorsunuz.

Evet ama kopma olduğu anda kablosuz kablolu fark etmeksizin her cihazın interneti kopuyor DX3300-T1 modelini kullanıyorum şu anda modem olarak VDSL2 galiba aşırıda bilgili sayılmam kusura bakmayın ChatGPT'ye modemin durumunu yazdığımda 7 saatlik bağlantıda 7 milyon FEC hatası gözüküyor bunun fazla olduğunu söylüyor aşırı şekilde sahadaki portlarda kirlilikmi varmış neymiş Türk Telekom'a bunu söylediğimde kendilerinden kaynaklanmadığını dile getiriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…