Türk Telekom reset sonrası problem devam ediyor

BeratTR

Hectopat
En başından anlatmaya başlıyorum. Dun gece modeme reset attım ama tam olarak ne yapacağımı bilmediğim için bugün müşteri hizmetlerini arayıp modemime reset attıgimi ve yardım edip etmeyeceklerini sordum ve 1 2 saat sonra ekip gelip yardımcı olacak gibi bir şey dediler ve hiç kimse gelmedi ama kurulum tamamlanmıştı. (modem arayüzünde PPP kullanıcı adı ve şifre resetlendiği halı gibi değildi yani yapilmisti)tek sıkıntı hala hiçbir şeye bilgisayar üzerinden giriş yapamıyor olmam. Ve en büyük garip tarafı ise telefondan Google vs açilmazken Instagram'da çok rahat bir şekilde gezine biliyorum(mobil verim açık degil)ve VPN'i mi açıp her yere giriş sağlayabiliyorum mesela şu an Technopat'ta bu konuyu yazıyorum. Yani kısaca modemi resetledikten sonra internetim de sıkıntı meydana geldi.Ek olarak gün içerisinde bir çok kez müsteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım ama tek yaptıkları şey :modemin reset düğmesine 5-10 saniye bas modem arayüzüne gir kullanıcı adı ve şifreyi mesaja göre yaz guvenligi wpa2 yap ve "Eee ben sizin için yardım talebi oluşturuyorum efendim".Ve bunu bir kaç kez daha yaptıktan sonra belki benim gibi bir durum yaşayan birisi varsa diye bu konuyu açiyorum. Yardimci olabilecek birisi varsa sevinirim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı