Yükleme (upload) hızı 1 altında olduğu için ADSL altyapınız olduğunu varsayıyorum. ADSL altyapılarda indirme hızı maksimum 16, yükleme hızı ise maksimum 1 olur. Müşteri temsilcisiyle görüşüp durumu anlat, altyapı türün hakkında da bilgi versinler. ADSL ise upload hızı normal, indirme hızı ise düşük 13-14 olmalıydı.
Sözleşmede kaç Mbps anlaştınız?
Altyapı ve binanızdan dolayı olabilir.
Geceleri az da olsa azalma ihtimali var herkes evine gidip internete yüklendiği için.
Sözleşmede kaç Mbps anlaştınız?
Altyapı ve binanızdan dolayı olabilir.
Geceleri az da olsa azalma ihtimali var herkes evine gidip internete yüklendiği için.
Yükleme (upload) hızı 1 altında olduğu için ADSL altyapınız olduğunu varsayıyorum. ADSL altyapılarda indirme hızı maksimum 16, yükleme hızı ise maksimum 1 olur. Müşteri temsilcisiyle görüşüp durumu anlat, altyapı türün hakkında da bilgi versinler. ADSL ise upload hızı normal, indirme hızı ise düşük 13-14 olmalıydı.
Hocam bir şey sormak istiyorum; birkaç yıl önce kullandığım Türk Telekom ADSL internetimde 17Mbps download ve 3 ya da 4 civarı bir upload alıyordum. Ben bu değerleri nasıl aldım, bir bilginiz var mı? Altyapım VDSL değildi diye hatırlıyorum hatta santral bana 800 metre mi ne uzaktaydı.