Türk Telekom taahhüdü bittiği halde kullanılmaya devam edilirse ne olur?

Westronxxd

Hectopat
Türk Telekom taahhüdüm bugün sonlanıyor, yaklaşık 2 hafta önce TurkNet'e başvuru yaptım internet değişikliği için fakat hala internet değişmedi. Bugünden sonra TurkNet bağlanana kadar Türk Telekom'u kullansam faturam ne kadar kabarık gelir bilgisi olan var mı? Bağlanma işinin 1 haftadan kısa süreceğini düşünüyorum, umarım öyle olur. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Parasını ayın sonunda alıyorlar 156 TL gibi bir fiyat geliyor bizim vardı taahhüdü bitmiş haberimiz yok bizi aramadılar bile. Biz aradık 4 gün ekstradan kullanmışız yoksa ayın sonuna ekstradan para ödeyecektik 156 TL.

Türk Telekom taahhüdüm bugün sonlanıyor, yaklaşık 2 hafta önce TurkNet'e başvuru yaptım internet değişikliği için fakat hala internet değişmedi. Bugünden sonra TurkNet bağlanana kadar Türk Telekom'u kullansam faturam ne kadar kabarık gelir bilgisi olan var mı? Bağlanma işinin 1 haftadan kısa süreceğini düşünüyorum, umarım öyle olur. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.

Çok önemli işiniz yoksa kapattırın. TurkNet açılır yakın zamanda yoksa fatura kabarık gelebilir haber bile vermiyor.

Yalnız ücret belirsiz bizde 156 TL idi sizde daha az ya da daha fazla olabilir faturaya ekstradan yansayacak kullandığınız her gün tavsiyem modemin fişini cekmeniz.

Kullandığınız paketin indirimsiz haline geçmiş olursunuz. Bu da ay sonu faturanızda oldukça yüksek bir sayıya tekabül edebilir. Fakat sözleşmesiz 3-4 gün daha kullanmaktan zarar gelmez. İptal edene kadar geçen gün kadar bir fatura sunulur.

Kapattırman lazım o paketin neyse şiimdiki haliyle ödemen lazım bu arada ismin arda mı?

Türk Telekom taahhüd'ünüz bittiği halde kullanmaya devam ederseniz başınıza gelecek durumlar;
Örneğin düzenli faturanız her ay 100 TL geliyorsa taahhüdünüz bittiğinde, her ay 300 TL gibi bir fatura ödersiniz, yani İndirimsiz tarife üzerinden ücretlendirme olacaktır.
Benim de başıma gelmişti taahhüd bitmiş haberim olmamıştı. 3 ay kullanmışım yaklaşık 1000 TL gibi bir borç ödemiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı