Türk Telekom taahhüt bitiminde modemi ister mi?

Makaleler
1
Yer
İSTANBUL
Daha fazla  

Yaklaşık 4 senedir taahhüt ile TTNET kullanıyorum. Yakında bitiyor ve TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum, TurkNet'e geçtiğim zaman modemi geri isterler mi ya da TurkNet kendi mi zorunlu modem veriyor. Nasıl oluyor bu iş? Modem bu:

Son düzenleyen: Moderatör:
Alacaklarını sanmam. Türk Telekom desteğe başvur bence.

Sen faturana ek modemin parasını da ödüyorsun. Haberin yok. Modemi taksitle satın aldın yani.

Geçen ay Türk telekomdan TürkNet'e geçtik rahat ol almazlar.

Parasını faturanıza yansıtıyorlar. Yani modemi size satmış durumdalar. Bu yüzden de geri isteme gibi bir hakları yok.

Bu arada aylık kaç TL ödüyorsun? Bende aynısını kullanıyorum internet hem yavaş hem aylık 100-120 TL gibi bir fiyat geliyor.

Bu durum diğer sağlayıcılar için geçerli mi? Bende Turkcell Superonline kullanıyorum yıl başında TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum. Sizce Superonline modemi geri alır mı?

4 yıl Turkcell kullanamam rağmen Turkcell geri istemişti. Türk Telekom'da isteyebilir hazırlıklı ol. TürkNet ise modem vermiyor, para vererek alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…