Türk Telekom teknik destek ilgisizliği nedeniyle TurkNet'e geçilir mi?

Yiğit125

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. 1 Eylül'den beri tam 4 gündür internet sıkıntısı yaşıyorum. Huawei LG8245x6-50 model bir adet modemim vardı ayın 2'sinde teknik ekip geldi modeminiz IP almıyor dediler ve bir tane TP-Link EX520V-AX3000 model bir modem koyup gittiler ve aktifleşmesi 1 saati bulur dediler ama 3 saat geçti, aktifleşmeyince geri müşteri hizmetlerini aradım olayı anlattım. Şikayet ve arıza kaydı oluşturdu ve gelmeleri 48 saati bulur deyip yüzüme kapattı. Müşteri hizmetleri sonra ayın 3'ünde saat 17:00 da ekip geldi, verdikleri modemi aşağıda bulunan fiber kutusunda test ettiler tam.1.30 saat sürdü ama bu modem de IP almıyordu. Sonra bir tane bakır modem vardı elimde TP-Link TD-W9970-V3 model modemi denediler ve çalıştı, sonra bozuk modemi vereceklerini dediler ama bozuk olanı vermeden gittiler. Siz bu bakır modemle idare edin, yeni modem gelince takarız deyip gittiler. Ben bıkmıştım bunun bir benzerini ocak ayında da yaşadım tam taahhüdümün bitmesine 37 gün kalmıştı ama modemsiz olunca 1300 TL istediler. Modemi adamlar götürdü diye hem şikayet hem de arıza kaydı oluşturdum. Şimdi arıza kaydını açalı 47 saat oldu ve modemimi getirdikleri an kapattıracağım. Sizce TurkNet iyi midir? Altyapım Türk Telekom fiber alt yapısı. Sizce geçilir mi?

Son düzenleme:
Yav TurkNet falan bilmemde Türk Telekom'dan ayrılmanız için birçok neden vardır. Geçen gün oyun oynayayım dedim kablolu olarak bağlandığım bilgisayarda her şey normal gözükmesine rağmen internet düzgün çekmediğinden oyuna girmeyi geç Steam'e falan da giremedim.

Hocam modem hala gelmedi mi router 4c vardı elimde onu taktım 72ms in altına düşmüyor ama bufferbloatda A+ alıyor. Bunu ttnet in modelinde göremedim şuana kadar.

Hocam modem hala gelmedi Mi Router 4C vardı elimde onu taktım 72ms in altına düşmüyor ama Bufferbloat'da a+ alıyor. Bunu TTNET'in modelinde göremedim şu ana kadar.

Hocam maalesef o kadar bilgili değilim bu konuda size yardımco olamam ama hiç memnun değilim elimde olsa değiştireceğim de uygun diye pederi ikna edemiyorum.

Hocam maalesef o kadar bilgili değilim bu konuda size yardımco olamam ama hiç memnun değilim elimde olsa değiştireceğim de uygun diye pederi ikna edemiyorum.
Alt yapınız fiber mi vdsl mi ? Ve paket hızınız nedir ?

Alt yapınız fiber mi VDSL mi? Ve paket hızınız nedir?

Fiber internet 50mbts ben 50mbts yakın verse memnunum ne telefon interneti çekiyor ne doğru düzgün Ethernet kablosundan internet veriyor, modemden mi Türk Telekom'dan mı bilmiyorum.

Fiber internet 50mbts ben 50mbts yakın verse memnunum ne telefon interneti çekiyor ne doğru düzgün Ethernet kablosundan internet veriyor, modemden mi Türk Telekom'dan mı bilmiyorum.
Hocam modem i en son nezaman değiştirdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…