pazzalt Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 94 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2020 #1 Sokağında bu kutulardan olan arkadaşlar aktif olması ne kadar sürüyor? Ayrıca kullandığım internet Türknet ADSL bu kutu aktif olduğunda kendiliğinden hız artar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2020
Sokağında bu kutulardan olan arkadaşlar aktif olması ne kadar sürüyor? Ayrıca kullandığım internet Türknet ADSL bu kutu aktif olduğunda kendiliğinden hız artar mı?
Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 28 Mart 2020 #2 Benim bugün tam 1 ay oldu bekliyorum hala. Sanırım içine elektrik sayacı takılacak sonra testler falan 6 ayı buluyor diyenler var.
Benim bugün tam 1 ay oldu bekliyorum hala. Sanırım içine elektrik sayacı takılacak sonra testler falan 6 ayı buluyor diyenler var.
pazzalt Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 94 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2020 #3 Unaxpre dedi: Benim bugün tam 1 ay oldu bekliyorum hala. Sanırım içine elektrik sayacı takılacak sonra testler falan 6 ayı buluyor diyenler var. Genişletmek için tıkla... Önceden daha küçük bir kutu var mıydı yoksa baştan mı yaptılar sizinkini?
Unaxpre dedi: Benim bugün tam 1 ay oldu bekliyorum hala. Sanırım içine elektrik sayacı takılacak sonra testler falan 6 ayı buluyor diyenler var. Genişletmek için tıkla... Önceden daha küçük bir kutu var mıydı yoksa baştan mı yaptılar sizinkini?
Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 28 Mart 2020 #4 Eski püskü bir şey vardı, gri renkli. Şimdi hem küçük kutu hem de tip 7 kabini var yan yana. Şimdiki küçük kutuda tip 23 kabini.
Eski püskü bir şey vardı, gri renkli. Şimdi hem küçük kutu hem de tip 7 kabini var yan yana. Şimdiki küçük kutuda tip 23 kabini.
pazzalt Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 94 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2020 #5 Unaxpre dedi: Eski püskü bir şey vardı, gri renkli. Şimdi hem küçük kutu hem de tip 7 kabini var yan yana. Şimdiki küçük kutuda tip 23 kabini. Genişletmek için tıkla... Bizimde eski kutu vardı kırdılar içindeki kabloları yeniye koyup yerden kablo falan bağladılar.
Unaxpre dedi: Eski püskü bir şey vardı, gri renkli. Şimdi hem küçük kutu hem de tip 7 kabini var yan yana. Şimdiki küçük kutuda tip 23 kabini. Genişletmek için tıkla... Bizimde eski kutu vardı kırdılar içindeki kabloları yeniye koyup yerden kablo falan bağladılar.
Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 28 Mart 2020 #6 pazzalt dedi: Bizimde eski kutu vardı kırdılar içindeki kabloları yeniye koyup yerden kablo falan bağladılar. Genişletmek için tıkla... Aktif olunca haber veririm. Yakınındaysa eğer 100 mbps hız alabilirsin.
pazzalt dedi: Bizimde eski kutu vardı kırdılar içindeki kabloları yeniye koyup yerden kablo falan bağladılar. Genişletmek için tıkla... Aktif olunca haber veririm. Yakınındaysa eğer 100 mbps hız alabilirsin.
pazzalt Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 94 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2020 #7 Unaxpre dedi: Aktif olunca haber veririm. Yakınındaysa eğer 100 mbps hız alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Binanın 2 metre önünde bakalım ne zaman aktif olacak.
Unaxpre dedi: Aktif olunca haber veririm. Yakınındaysa eğer 100 mbps hız alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Binanın 2 metre önünde bakalım ne zaman aktif olacak.
Sagurata Kilopat Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 698 Çözümler 3 6 Nisan 2020 #8 pazzalt dedi: Binanın 2 metre önünde bakalım ne zaman aktif olacak. Genişletmek için tıkla... gelişme var mı?
pazzalt dedi: Binanın 2 metre önünde bakalım ne zaman aktif olacak. Genişletmek için tıkla... gelişme var mı?
GozlukluSirin Megapat Katılım 25 Ağustos 2013 Mesajlar 343 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknisyeni / Öğrenci 6 Nisan 2020 #9 Ortalama 3 ay içerisinde aktif oluyor.
pazzalt Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 94 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2020 #10 Sagurata dedi: gelişme var mı? Genişletmek için tıkla... 3 gün önce çalışanlar gelip türk telekomun yolda ki kapağını açıp çalıştılar. Şimdilik aynı. Çoğu kişide 3 veya 4 ay içinde aktif olur diyor bekliyorum
Sagurata dedi: gelişme var mı? Genişletmek için tıkla... 3 gün önce çalışanlar gelip türk telekomun yolda ki kapağını açıp çalıştılar. Şimdilik aynı. Çoğu kişide 3 veya 4 ay içinde aktif olur diyor bekliyorum