Sabah 9 da kalktığımda yemeksepetine girdim dükkanlar daha açılmamış diyerek geri uyudum 12 de kalktığımda modem gitmiş komple hiçbir ışık yanmıyor, 3 4 tane güç kablosu denedim kafi etmedi.
Sabah çalışıyordu bu modem ne oldu da kendi kendine çat diye gitti anlamadım.
Modem Türk Telekom TP-Link.
Bir de modem öneriniz var mı cüzi fiyattan iyi bir F/P?
Zaten bu modem az gelişmiş bir modem.
AirTies, Keenetic gibi modem alabilirsin
Benim önerdiğim modemler: AirTies 5650, Keenetic Extra veya omni DSL
Bir de telefon olmasa bile splitter kullan yıldırım bozulmalarını korur.
Zaten bu modem az gelişmiş bir modem.
AirTies, Keenetic gibi modem alabilirsin
Benim önerdiğim modemler: AirTies 5650, Keenetic Extra veya omni DSL
Bir de telefon olmasa bile splitter kullan yıldırım bozulmalarını korur.
Splitter dediğiniz bu galiba hocam.
Taa 2005 de eve internet bağlattığımızdan beri kullanıyorum bunu eskiden ev telefonu kullandığımız için bağlantıyı böyle yapardık şuan yok ev telefonu ama genede bu kutuyu bağlıyorum.
İçinde ki kondektör müdür nedir o şişmiş olabilir diye bir video buldum birde bu konu hakkında bilginiz var mı ?
Sabah 9 da kalktığımda yemeksepetine girdim dükkanlar daha açılmamış diyerek geri uyudum 12 de kalktığımda modem gitmiş komple hiçbir ışık yanmıyor, 3 4 tane güç kablosu denedim kafi etmedi.
Sabah çalışıyordu bu modem ne oldu da kendi kendine çat diye gitti anlamadım.
Modem Türk Telekom TP-Link.
Bir de modem öneriniz var mı cüzi fiyattan iyi bir F/P?
Evde elektrikler kesilmiş ve tekrar geldiğinde bozulmuş olabilir. Güç kablosunu denerken aynı özellikte adaptör takmanız gerekli yoksa modem çalışmaz. Eğer elektrikler varsa ve başka aynı özellikte adaptör denemenize rağmen çalışmıyorsa bozulmuştur. Yeni bir modem ADSL - VDSL olmasına göre fiyatları değişiyor. Bu modem sizin işinizi görecektir.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Splitter dediğiniz bu galiba hocam.
Taa 2005 de eve internet bağlattığımızdan beri kullanıyorum bunu eskiden ev telefonu kullandığımız için bağlantıyı böyle yapardık şu an yok ev telefonu ama gene de bu kutuyu bağlıyorum.
İçinde ki kondektör müdür nedir o şişmiş olabilir diye bir video buldum bir de bu konu hakkında bilginiz var mı?
Evde elektrikler kesilmiş ve tekrar geldiğinde bozulmuş olabilir. Güç kablosunu denerken aynı özellikte adaptör takmanız gerekli yoksa modem çalışmaz. Eğer elektrikler varsa ve başka aynı özellikte adaptör denemenize rağmen çalışmıyorsa bozulmuştur. Yeni bir modem ADSL - VDSL olmasına göre fiyatları değişiyor. Bu modem sizin işinizi görecektir.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Valla hocam 2 gün önce üst üste 2 defa elektrikler gitti geldi ama çalışıyordu bu sabaha kadar hatta 9 da baktım işte gene çalışır vaziyetteydi. Bu gün elektrik kesintisi olmadı hiç, modemi kapalı görünce kontrol edip sordum elektrik gitti mi diye yok dediler.
Adaptörler aynı cins hiçbirinde işlemedi modem.
Vallahi hocam 2 gün önce üst üste 2 defa elektrikler gitti geldi ama çalışıyordu bu sabaha kadar hatta 9 da baktım işte gene çalışır vaziyetteydi. Bugün elektrik kesintisi olmadı hiç, modemi kapalı görünce kontrol edip sordum elektrik gitti mi diye yok dediler.
Adaptörler aynı cins hiçbirinde işlemedi modem.
Yok hocam konnektörü modem için dediydim. Splitter kullandığımı belirtmek için resim attım.
O zaman büyük ihtimalle modem hakkın rahmetine kavuşmuş. Yenisini almanız gerekli ya da 2. eel bildiğiniz birisinde varsa, bu Letgo'da olur fazla ücret vermek istemiyorsanız alabilirsiniz.
O zaman büyük ihtimalle modem hakkın rahmetine kavuşmuş. Yenisini almanız gerekli ya da 2. eel bildiğiniz birisinde varsa, bu Letgo'da olur fazla ücret vermek istemiyorsanız alabilirsiniz.
Elektronik olduğu için bir dakika sonra bile bozuldu deseniz şaşırmam. Voltaj dalgalanması olmuş olabilir, ondan bozulmuştur. Tabii ki bunlar hep tahmin.