Türk Telekom ücretsiz modem değişimi var mı?

Screnz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar altyapımın 1000 megabite kadar desteklediğini öğrendim. Ama şu anki modemimiz berbat. Wi-Fi ile 100 megabit olan internet hızımızı en fazla 50 olarak veriyor ve modem 2, 4GHz ben 5GHz istiyorum. Modem değişimi yapmak ücretsiz mi? Altyapı fiber zaten 1000 megabit destekliyor.

(Türk Telekom) ve müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum botta kalıyorum.

Arkadaşlar altyapımın 1000 megabite kadar desteklediğini öğrendim. Ama şu anki modemimiz berbat. Wi-Fi ile 100 megabit olan internet hızımızı en fazla 50 olarak veriyor ve modem 2, 4GHz ben 5GHz istiyorum. Modem değişimi yapmak ücretsiz mi? Altyapı fiber zaten 1000 megabit destekliyor.

(Türk Telekom) ve müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum botta kalıyorum.

Bayram nedeni ile çalışmıyorlardır muhtemelen tarife değişikliğinde modem değişimi ek ücret alınmadan yapılıyor bayramdan sonra arayın.

Bayram nedeni ile çalışmıyorlardır muhtemelen tarife değişikliğinde modem değişimi ek ücret alınmadan yapılıyor bayramdan sonra arayın.

Tamam hocam teşekkürler tarife değişikliği yaparsam tarifeye uygun yani 1000MEGAbit modem getirecekler değil mi?

Evet hocam berbat.

Şansına kalmış bir durum vallahi hocam. Ben Türk Telekom müşteri hizmetlerini konum değişimi için aramıştım bana VDSL'den fibere geçiş için yeni üyelik actirmaniz gerek dediler bayiye gittim aynı fiyattan nakil aldırdım. Bayidekiler daha iyi yardımcı olurlar diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı