BlackGRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 2.122 Çözümler 15 Yer Kahramanmaraş 28 Aralık 2020 #21 Bu da 154 TL ödediğim Türk Telekom fiber paketi. Upload hızım pek iç açıcı değil.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.661 Makaleler 13 Çözümler 19 28 Aralık 2020 #22 BlackGRY dedi: Eki Görüntüle 803999 Bu da 154 TL ödediğim Türk Telekom fiber paketi. Upload hızım pek iç açıcı değil. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl 154 TL ödeyebiliyorsunuz? Ben 35 Mbps fiber kullanıyorum 130 TL ödüyorum. Hatta Telekom'a kadar gittim. Adamlar diyor ki 50 Mbps paket 170 TL. Sitesinde de 154 TL yazıyor ama bana neden böyle dediler anlamadım? Acaba kampanyada falan mısınız?
BlackGRY dedi: Eki Görüntüle 803999 Bu da 154 TL ödediğim Türk Telekom fiber paketi. Upload hızım pek iç açıcı değil. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl 154 TL ödeyebiliyorsunuz? Ben 35 Mbps fiber kullanıyorum 130 TL ödüyorum. Hatta Telekom'a kadar gittim. Adamlar diyor ki 50 Mbps paket 170 TL. Sitesinde de 154 TL yazıyor ama bana neden böyle dediler anlamadım? Acaba kampanyada falan mısınız?
BlackGRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 2.122 Çözümler 15 Yer Kahramanmaraş 28 Aralık 2020 #23 https://www.turktelekomprime.com/evde-internet/hiz-evinde-kampanyasi-100-mbps-limitsiz Hocam Prime abonesiyim.
https://www.turktelekomprime.com/evde-internet/hiz-evinde-kampanyasi-100-mbps-limitsiz Hocam Prime abonesiyim.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.661 Makaleler 13 Çözümler 19 28 Aralık 2020 #24 BlackGRY dedi: https://www.turktelekomprime.com/evde-internet/hiz-evinde-kampanyasi-100-mbps-limitsiz Hocam Prime abonesiyim. Genişletmek için tıkla... Hocam rahatsız ediyorum, kusura bakmayın. Acaba hangi tarifedesiniz?
BlackGRY dedi: https://www.turktelekomprime.com/evde-internet/hiz-evinde-kampanyasi-100-mbps-limitsiz Hocam Prime abonesiyim. Genişletmek için tıkla... Hocam rahatsız ediyorum, kusura bakmayın. Acaba hangi tarifedesiniz?
BlackGRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 2.122 Çözümler 15 Yer Kahramanmaraş 28 Aralık 2020 #25 Salih METİN dedi: Hocam rahatsız ediyorum, kusura bakmayın. Acaba hangi tarifedesiniz? Genişletmek için tıkla... 100 Mbps limitsiz.
Salih METİN dedi: Hocam rahatsız ediyorum, kusura bakmayın. Acaba hangi tarifedesiniz? Genişletmek için tıkla... 100 Mbps limitsiz.
MoonDrag Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 3.085 Makaleler 17 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #26 Pandemi yüzünden oluşan canlı ders yoğunluğu yüzünden rahatça ders işlenmesi için upload hızları iki katına çıktı. Umarım kalıcı olur.
Pandemi yüzünden oluşan canlı ders yoğunluğu yüzünden rahatça ders işlenmesi için upload hızları iki katına çıktı. Umarım kalıcı olur.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.661 Makaleler 13 Çözümler 19 28 Aralık 2020 #27 BlackGRY dedi: 100 Mbps limitsiz. Genişletmek için tıkla... Hocam Prime'da hangi tarifedesiniz demek istemiştim. Yani telefon paketiniz hangisi acaba? Benim de ileride Prime'a geçme niyetim var.
BlackGRY dedi: 100 Mbps limitsiz. Genişletmek için tıkla... Hocam Prime'da hangi tarifedesiniz demek istemiştim. Yani telefon paketiniz hangisi acaba? Benim de ileride Prime'a geçme niyetim var.
BlackGRY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 2.122 Çözümler 15 Yer Kahramanmaraş 28 Aralık 2020 #28 Salih METİN dedi: Hocam Prime'da hangi tarifedesiniz demek istemiştim. Yani telefon paketiniz hangisi acaba? Benim de ileride Prime A geçme niyetim var. Genişletmek için tıkla... İnanın ondan haberim yok. Aslında ben telefonda Türk Telekom'lu değilim. Uzun zamandır TT kullanıcısı olduğum için.
Salih METİN dedi: Hocam Prime'da hangi tarifedesiniz demek istemiştim. Yani telefon paketiniz hangisi acaba? Benim de ileride Prime A geçme niyetim var. Genişletmek için tıkla... İnanın ondan haberim yok. Aslında ben telefonda Türk Telekom'lu değilim. Uzun zamandır TT kullanıcısı olduğum için.
Fatihh_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.918 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Aralık 2020 #29 Salih METİN dedi: Hocam Prime'da hangi tarifedesiniz demek istemiştim. Yani telefon paketiniz hangisi acaba? Benim de ileride Prime'a geçme niyetim var. Genişletmek için tıkla... Fibere hoşgeldin paketi. Arayarak dhaa rahat olur dostum.
Salih METİN dedi: Hocam Prime'da hangi tarifedesiniz demek istemiştim. Yani telefon paketiniz hangisi acaba? Benim de ileride Prime'a geçme niyetim var. Genişletmek için tıkla... Fibere hoşgeldin paketi. Arayarak dhaa rahat olur dostum.