Türk Telekom upload hızım yükselmiş

Linç yerler bence.
Adamlar 1Haziran'a kadar dediler, neden linç yesinler. Upload hızları için konuşuyorum, upload hız paketleri satacaklar.
Arkadaşlar gelen geçen 1 Hazirana kadar diyor. O tarihten sonra geri mi düşürülecek?
Evet, aynen öyle. Yoksa, hız arttırılmadan önce 100/4 için 119 TL Telekona ödüyordum. Şimdi geçici okarak altyapının desteklediği kadar donwload hızı ile beraber 8 Mbit upload oldu, şu andaki hızlarla almaya kalksam paketi, sırf o 8 Mbit upload için paket fiyatını 3 katına çıkarır bu Telekom. Ama, Allah var, benim altyapım sağlam fiber olduğu için 1 gün bile sıkıntı yaşamadım, bu yöndende çok memnunum.

İyi sosyaller bende Türk Telekom kullanıyorum benim hızımda bir artık olmadı aksine azaldı interneti hızlandırmak için aramada bulundunuz mu?

Eğer, bulunduğunuz bölgedeki saha dolabı fiber değilse, yani bakır kablo üzerinden hizmet veriyorsa sizin hızınız yükselmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…