omeyyu Hectopat Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 728 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara 28 Ağustos 2020 #51 Patrixcs dedi: Modem arayüzünde yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bulamadım nerede. WhyMeBro dedi: Modem kafayı yedi şimdi tekrardan 8Mbps oldu. Ancak bu sefer ping arttı. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom çalışanları random tuşlara basıyor .
Patrixcs dedi: Modem arayüzünde yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bulamadım nerede. WhyMeBro dedi: Modem kafayı yedi şimdi tekrardan 8Mbps oldu. Ancak bu sefer ping arttı. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom çalışanları random tuşlara basıyor .
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 28 Ağustos 2020 #52 omeyyu dedi: Bulamadım nerede. Eki Görüntüle 651231 Türk Telekom çalışanları random tuşlara basıyor . Genişletmek için tıkla... Sistem monitöründe xDSL istatistiklerinde.
omeyyu dedi: Bulamadım nerede. Eki Görüntüle 651231 Türk Telekom çalışanları random tuşlara basıyor . Genişletmek için tıkla... Sistem monitöründe xDSL istatistiklerinde.
omeyyu Hectopat Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 728 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara 28 Ağustos 2020 #53 Patrixcs dedi: Sistem monitöründe xDSL istatistiklerinde. Genişletmek için tıkla... Buldum da bunu böylece kopyalayıp konu mu açayım.
Patrixcs dedi: Sistem monitöründe xDSL istatistiklerinde. Genişletmek için tıkla... Buldum da bunu böylece kopyalayıp konu mu açayım.
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 28 Ağustos 2020 #54 omeyyu dedi: Buldum da bunu böylece kopyalayıp konu mu açayım. Genişletmek için tıkla... Ekran resmi alarak yeni konu aç.
omeyyu dedi: Buldum da bunu böylece kopyalayıp konu mu açayım. Genişletmek için tıkla... Ekran resmi alarak yeni konu aç.
omeyyu Hectopat Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 728 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara 28 Ağustos 2020 #55 Patrixcs dedi: Ekran resmi alarak yeni konu aç. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim.