Atakan D. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 1.755 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2020 #1 Webtekno Instagram hesabında böyle bir haber duyuruldu. VDSL ve fibernet kullanıcılarının upload hızları belli bir süre artmış. Ben test yaptım 0.7 Mbps değerinde...
Webtekno Instagram hesabında böyle bir haber duyuruldu. VDSL ve fibernet kullanıcılarının upload hızları belli bir süre artmış. Ben test yaptım 0.7 Mbps değerinde...
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 1 Eylül 2020 #2 ADSL olarak 0.7 Mbps alıyorsanız sizde artmaz. Ben ADSL ile 0.6 Mbps aldığım için bir köşede üzülüyorum.
ADSL olarak 0.7 Mbps alıyorsanız sizde artmaz. Ben ADSL ile 0.6 Mbps aldığım için bir köşede üzülüyorum.
ArdaMert Kilopat Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 2.409 Makaleler 2 Çözümler 5 1 Eylül 2020 #3 Sadece VDSL ve fiber artıcak, 1 Ekim'de sona erecek.
Atakan D. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Temmuz 2013 Mesajlar 1.755 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2020 #4 Ma'at dedi: ADSL olarak 0.7 Mbps alıyorsanız sizde artmaz. Ben ADSL ile 0.6 Mbps aldığım için bir köşede üzülüyorum. Genişletmek için tıkla... ADSL olduğunu nasıl öğreniyorduk ya.
Ma'at dedi: ADSL olarak 0.7 Mbps alıyorsanız sizde artmaz. Ben ADSL ile 0.6 Mbps aldığım için bir köşede üzülüyorum. Genişletmek için tıkla... ADSL olduğunu nasıl öğreniyorduk ya.
Tregrast Kilopat Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 444 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2020 #5 Doğruluğu hakkında bir şey diyemem ancak bu aralar internetin normalden daha ağır olduğu kesin.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 1 Eylül 2020 #6 Atakan D. dedi: ADSL olduğunu nasıl öğreniyorduk ya? Genişletmek için tıkla... Modem üzerinden bakabilirsiniz. Tam olarak nereden olduğunu ben de bilmiyorum. Hat değerlerinden de anlaşılabilir.
Atakan D. dedi: ADSL olduğunu nasıl öğreniyorduk ya? Genişletmek için tıkla... Modem üzerinden bakabilirsiniz. Tam olarak nereden olduğunu ben de bilmiyorum. Hat değerlerinden de anlaşılabilir.