Türk Telekom VDSL Altyapı Sorunu

Siz nasıl çözdünüz acaba?

Mahalleye ek kutu koyuldu. Arızalı portlar yeni kutuya aktarıldı. O şekilde sorunum da çözüldü. Eğer sorun kutuysa Allah şimdiden sabır versin

Siz nereye başvurdunuz ilk önce? Ortalama ne kadar sürdü düzeltmeleri acaba?

Bu aralar TT'nin altyapıları sorunlu. Her yerden şikayetler yağıyor BTK'nın el atması lazım.

Siz nereye başvurdunuz ilk önce? Ortalama ne kadar sürdü düzeltmeleri acaba?

Benim dediğim olay çok ekstrem bir durum hocam. Kutuya araba çarpmış ve arızalanmıştı. Ama çok uzun bir süre aldı. Yaklaşık 6 ay kadar.
Bu aralar TT'nin altyapıları sorunlu. Her yerden şikayetler yağıyor BTK'nın el atması lazım.

Yaklaşık 1 aydır geceleri kopma ve hız düşme sorunu yaşadım. Ama sadece download hızında oldu düşme. 2 gündür düzeldi sorunum. Maalesef dediğiniz gibi altyapı sıkıntıda. Çalışıyorsa kullanmaya devam et mantığının değişmesi lazım altyapıda.

Sanırım sene sonuna AKK'yi kaldırmak için altyapı da çalışmalar yapıyorlar. Bunun için yoğunluğu bazı bölgelerde topluyorlar diye tahmin ediyorum. Umarım sene sonunda her şey düzelir.

Dostum aynı sorundan ben de müzdaribim.

Beklemekten başka çaremiz yok sanırım.
Sistemlerinden baktıklarında onlar senin hat değerlerini görebiliyor ve bu yüzden iyi gördüklerinde arıza kaydı açmayı bırak port değiştirebilme ihtimalin çok zor. Yani istediğin yere şikayet et bunu koz olarak kullanacakları için başarısız olursun. Port değiştirmenin tek yolu hizmeti kapatıp sonra yeniden açtırmak.

Hocam yakın zaman da port değişikliği yaptım. Hız ya da sinyallerde herhangi bir sıkıntı yaşamadan yaptım bunu üstelik. İlla arıza olmasına gerek yok port değişikliği talebi için. Sadece müşteri hizmetlerini arayıp ben port değişikliği talep ediyorum demem yetti. Gerek olmadığını belirtseler de ben üsteleyince değişim gerçekleşti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…