Türk Telekom VDSL altyapısıyla Türksat Kablonet nasıl bir performans verir?

Nsuprema06

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Halihazırda Türk Telekom 50 mb/s VDSL yalınhipernet kampanyasını kullanmaktayım ve bu şartlar altında Türk Telekom'dan memnunum. Ekonomik durumlar gerekçesiyle Türksat Kablonet'i gördüm. Kullananlar veya deneyimleyenlerden tecrübelerini aktarmalarını bekliyorum.
Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablonetin bana 1,5 yıl önce taahhütümün bitimine yakın çok acılar çektirdi. Türknet kullanıyorum. Ben geçmemenizden yanayım. Müşteri hizmetleri çok iyi değil. 25mbps görünen paketimde 3mbps alıyordum müşteri hizmetleri hiçbir sey yapmıyordu kafayı yemelik. Düşününce bile sinirlendim :D.(Ankaradaydım)

Halihazırda Türk Telekom 50 mb/s VDSL yalınhipernet kampanyasını kullanmaktayım ve bu şartlar altında Türk Telekom'dan memnunum. Ekonomik durumlar gerekçesiyle Türksat Kablonet'i gördüm. Kullananlar veya deneyimleyenlerden tecrübelerini aktarmalarını bekliyorum.
Teşekkür ederim.
Netspeed tavsiye ederim. Hem daha uygun fiyatlı kullanırsın. Üzmez seni bende geçtim ve memnunum. Arkadaş referans kodu ile birde her ay 10 TL extra indirim alırsın. Bence gayet güzel.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı