E ezT1mur Femtopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #1 Bu sabah VDSL internete geçiş yaptım. Türk Telekom 50Mbps paket ile download hızı 40 ama upload 0.50. eski ADSL paketim ile aynı sorun nerede?
Bu sabah VDSL internete geçiş yaptım. Türk Telekom 50Mbps paket ile download hızı 40 ama upload 0.50. eski ADSL paketim ile aynı sorun nerede?
DeliDivane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.422 Çözümler 7 2 Ağustos 2022 #2 ezT1mur dedi: Bu sabah VDSL internete geçiş yaptım. Türk Telekom 50Mbps paket ile download hızı 40 ama upload 0.50. eski ADSL paketim ile aynı sorun nerede? Genişletmek için tıkla... Modem arayüzünden DSL hat değerlerinin fotografını atar mısın bakalım bir.
ezT1mur dedi: Bu sabah VDSL internete geçiş yaptım. Türk Telekom 50Mbps paket ile download hızı 40 ama upload 0.50. eski ADSL paketim ile aynı sorun nerede? Genişletmek için tıkla... Modem arayüzünden DSL hat değerlerinin fotografını atar mısın bakalım bir.
Emrebeyx Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.519 Çözümler 11 2 Ağustos 2022 #3 ezT1mur dedi: Bu sabah VDSL internete geçiş yaptım. Türk Telekom 50Mbps paket ile download hızı 40 ama upload 0.50. eski ADSL paketim ile aynı sorun nerede? Genişletmek için tıkla... Paketinda kaç yazıyordu? Download ve upload hızı
ezT1mur dedi: Bu sabah VDSL internete geçiş yaptım. Türk Telekom 50Mbps paket ile download hızı 40 ama upload 0.50. eski ADSL paketim ile aynı sorun nerede? Genişletmek için tıkla... Paketinda kaç yazıyordu? Download ve upload hızı
Deutschtay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 1.212 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #4 Kablolu deneyince de mi upload düşük ?
E ezT1mur Femtopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #5 Emrebeyx dedi: Paketinda kaç yazıyordu? Download ve upload hızı Genişletmek için tıkla... Download 50 upload 8. Deutschtay dedi: Kablolu deneyince de mi upload düşük? Genişletmek için tıkla... Daha deneme fırsatım olmadı kablolu eve gittimi deneyeceğim.
Emrebeyx dedi: Paketinda kaç yazıyordu? Download ve upload hızı Genişletmek için tıkla... Download 50 upload 8. Deutschtay dedi: Kablolu deneyince de mi upload düşük? Genişletmek için tıkla... Daha deneme fırsatım olmadı kablolu eve gittimi deneyeceğim.